Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΟ 'Άγιος Γεώργιος' αρμενίζει και το Σεπτέμβριο στο Θερμαϊκό
Ακτοπλοΐα

Ο 'Άγιος Γεώργιος' αρμενίζει και το Σεπτέμβριο στο Θερμαϊκό

Με το Karavaki 'Άγιος Γεώργιος', χωρητικότητας 100 επιβατών, η Θεσσαλονίκη συνδέεται καθημερινά με την Περαία και τους Νέους Επιβάτες.

Στα νερά του Θερμαϊκού κόλπου συνεχίζει να ταξιδεύει, το Karavaki “Άγιος Γεώργιος” και για το μήνα Σεπτέμβριο, μεταφέροντας κατοίκους, επισκέπτες και τουρίστες από τη Θεσσαλονίκη προς τις βραβευμένες με “Γαλάζια Σημαία” ακτές της Περαίας και των Νέων Επιβατών – και αντίστροφα.

“Είμαστε περήφανοι που για έκτη συνεχή χρονιά, δίνουμε τη δυνατότητα στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης, της Περαίας, των Νέων Επιβατών, αλλά και στους πολυάριθμους επισκέπτες και τουρίστες, να μετακινηθούν είτε προς τις κοντινές, δελεαστικές παραλίες του Δήμου Θερμαϊκού, είτε προς τη Θεσσαλονίκη, που μάλιστα, αυτές τις ημέρες, στο πλαίσιο της 84ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, χτυπά έντονα η καρδιά της επιχειρηματικότητας, της καινοτομίας και της εξωστρέφειας, σε μια πόλη, που επενδύει τα μέγιστα και στον τουρισμό”, αναφέρει ο υπεύθυνος επικοινωνίας της Karavaki Thessaloniki Cruises, κ. Νίκος Τσαμασλής.

“Για άλλη μια χρονιά, είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου που επιλέγει να μετακινηθεί με τον Άγιο Γεώργιο, το καραβάκι της Θεσσαλονίκης μας, και των προαστίων της” αναφέρει ο κ. Τσαμασλής.

Τα δρομολόγια
Με το Karavaki “Άγιος Γεώργιος”, η Θεσσαλονίκη συνδέεται καθημερινά με την Περαία και τους Νέους Επιβάτες. Οι αναχωρήσεις με το Karavaki Άγιος Γεώργιος είναι καθημερινές, με αφετηρία το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, και προορισμό τις παραλίες της Περαίας, των Νέων Επιβατών, και αντίστροφα. Επιπρόσθετα, ένα δρομολόγιο την ημέρα αναχωρεί από το Λευκό Πύργο, επιστρέφοντας και πάλι στο ίδιο σημείο.

Συγκεκριμένα, από Θεσσαλονίκη οι ώρες αναχώρησης είναι: 09.30, 12.00, 14.30, 17.00 (από Λευκό Πύργο), 19.15. Αντίστοιχα, από Περαία/ Νέους Επιβάτες, οι ώρες αναχώρησης είναι: 10.45, 13.15, 15.45, 18.00, 20.20.

Το παραδοσιακό Karavaki Άγιος Γεώργιος, που διαθέτει σαλόνι και κατάστρωμα, είναι ένα σκαρί μήκους 18 μ., χωρητικότητας 100 επιβατών, έχει δυο μηχανές 2×180 BHP, και ταξιδεύει με 8.5 κόμβους/ώρα. Η διαδρομή για Περαία και Νέους Επιβάτες διαρκεί 50 λεπτά της ώρας. Να σημειωθεί ότι με τον Άγιο Γεώργιο επιτρέπονται τα ζώα μόνο με λουρί, καθώς και η μετακίνηση ποδηλάτων (Δευτέρα – Παρασκευή). Επίσης, υπάρχει πρόσβαση για ΑμεΑ, με καρότσι ή ηλεκτρικό αμαξίδιο, καθώς ο “Άγιος Γεώργιος” διαθέτει ειδικό κάθισμα για ΑμεΑ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024