Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Β. Πατουλίδου – Ά. Γκερέκου για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης
Τουριστική πολιτική

Συνάντηση Β. Πατουλίδου – Ά. Γκερέκου για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης

Η επόμενη άμεση συνεργασία ΕΟΤ – Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ερχόμενης Philoxenia.

Toυς κοινούς στόχους, και τη διεύρυνση της υπάρχουσας συνεργασίας για τον τουρισμό συζήτησαν κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν επ ευκαιρία της 84ης ΔΕΘ, η αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολητικής Ενότητας Θεσσαλονίκης της ΠΚΜ και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης κα Βούλα Πατουλίδου και η πρόεδρος του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου.

Η πρόεδρος του ΕΟΤ παρακολουθεί όπως είπε στενά τις δράσεις του Οργανισμού για τον τουρισμό της Θεσσαλονίκης  εκφράζοντας την υποστήριξη της για την διεύρυνση της υπάρχουσας συνεργασίας ΟΤΘ και ΕΟΤ. Χαρακτήρισε λαμπρή, υλοποιήσιμη και παραγωγική την ανάδειξη του γαστρονομικού τουρισμού της Θεσσαλονίκης μέσα από τις γεύσεις και τα τοπικά προϊόντα της περιοχής, με συνταγές και προϊόντα που συνδέονται με γαστρονομία της αρχαίας Μακεδονίας.

Η πρόεδρος του ΟΤΘ αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο στρατηγικό σχέδιο που υλοποιεί ο Οργανισμός για την προβολή κι ανάδειξη των τουριστικών πλεονεκτημάτων της Θεσσαλονίκης και τη στόχευσή του στον ψηφιακό τουρισμό, στις νέες τάσεις και καινοτομίες.

Η κα Γκερέκου μετά την συνάντηση μίλησε για κοινές απόψεις και κοινούς στόχους στον τουρισμό και απένειμε τα εύσημα στην κα Πατουλίδου για το έργο του ΟΤΘ, χαρακτηρίζοντάς τον μοναδικό στην Ελλάδα για τα όσα έχει πετύχει μέχρι τώρα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συμφωνήθηκε ότι η επόμενη άμεση συνεργασία των δύο φορέων θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της ερχόμενης Philoxenia.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024