Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Η Αφροδίτη Αρβανίτη νέα διευθύντρια στο Titania Hotel Athens

Τατιάνα Ρόκου - 09 Σεπτέμβριος 2019, 10:46

Στις 26 Αυγούστου 2019 η κα Αφροδίτη Αρβανίτη ανέλαβε τη θέση της γενικής διευθύντριας, ύστερα από την απόκτηση του ξενοδοχείου από την London & Regional Properties.


Στις 26 Αυγούστου 2019 η κα Αφροδίτη Αρβανίτη ανέλαβε τη θέση της γενικής διευθύντριας ύστερα από την απόκτηση του ξενοδοχείου Titania Hotel Athens από τη London & Regional Properties. Η κα Αρβανίτη έχει 20 και πλέον χρόνια εμπειρίας σε διοικητικές θέσεις τόσο στην ελληνική όσο και στη διεθνή ξενοδοχειακή και ταξιδιωτική βιομηχανία.

“Με ισχυρές επικοινωνιακές δεξιότητες καθώς και με βαθιά γνώση και μακροχρόνια εμπειρία σε όλες τις πτυχές της ξενοδοχειακής διοίκησης, έχει αναγνωριστεί ως ηγέτης με συστηματική άποψη στην ανάπτυξη επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, καθώς και στην καθοδήγηση ισχυρών ομάδων και τη δημιουργία υψηλών επιδόσεων. Η αποστολή της είναι να αναβιώσει και να οδηγήσει το ξενοδοχείο μέσω νέων στρατηγικών και σημαντικών επεδνύσεων σε μια νέα εποχή και να δημιουργήσει ισχυρό ‘αποτύπωμα’ για το ξενοδοχείο στην ‘καρδιά’ της Αθήνας, μιας μεταβαλλόμενης μητρόπολης” αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η κα Αρβανίτη κατέχει Master στο Hospitality Management από το Πανεπιστήμιο Cornell και εργάστηκε για πολλά χρόνια σε διεθνείς ξενοδοχειακές αλυσίδες, όπως οι Accor, Hilton και Starwood, σε ανώτερες θέσεις πωλήσεων και μάρκετινγκ. Επιπλέον, για οκτώ χρόνια κατείχε τη θέση της γενικής διευθύντριας και διευθύνουσας συμβούλου στο 5στερο NJV Athens Plaza Hotel, στην Αθήνα.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top