Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΠαρουσίαση της Θεσσαλίας ως προορισμού Περιπατητικού Τουρισμού στη Tour Natur 2019
Περιπατητικός τουρισμός

Παρουσίαση της Θεσσαλίας ως προορισμού Περιπατητικού Τουρισμού στη Tour Natur 2019

Σκοπός της συμμετοχής ήταν η ανάδειξη της περιφέρειας ως προορισμός ειδικότερα Περιπατητικού Τουρισμού, μιας μορφής που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους Γερμανούς.

Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην μεγαλύτερη έκθεση κοινού για ειδικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού στη Γερμανία, Tour Natur 2019.

Σκοπός της συμμετοχής ήταν η ανάδειξη της περιφέρειας ως προορισμός ειδικότερα Περιπατητικού Τουρισμού, μιας μορφής που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους Γερμανούς. Σύμφωνα με έρευνες περισσότερο από το 52% των Γερμανών συμμετέχουν σε οργανωμένους περιπάτους στους προορισμούς των διακοπών τους.

Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με ταξιδιωτικούς πράκτορες και φορείς και παρουσιάστηκαν οι διαδρομές και τα μονοπάτια σε όλη τη Θεσσαλία. Τη συγκεκριμένη παρουσίαση επιμελήθηκε η Alpha Marketing και την παρουσίασε στο κοινό ο κ. Τάσος Γούσιος στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην έκθεση.

Απομένει να αξιοποιηθεί αυτή η παρουσία με τις απαραίτητες ενέργειες προώθησης και πωλήσεων από πλευράς των Θεσσαλικών τουριστικών επιχειρήσεων σε πράκτορες, και μεμονωμένους ενδιαφερόμενους, ώστε να μπορούμε να μιλάμε για επιτυχία της συμμετοχής. Πολύτιμη ήταν και η συμβολή της διευθύντριας του γραφείου ΕΟΤ στη Γερμανία κας Βίκυ Στρούμπου και της προξένου της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας κας Μαρίας Παπακωνσταντίνου.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024