Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Περιπατητικός τουρισμός

Παρουσίαση της Θεσσαλίας ως προορισμού Περιπατητικού Τουρισμού στη Tour Natur 2019

Τατιάνα Ρόκου - 09 Σεπτέμβριος 2019, 16:06

Σκοπός της συμμετοχής ήταν η ανάδειξη της περιφέρειας ως προορισμός ειδικότερα Περιπατητικού Τουρισμού, μιας μορφής που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους Γερμανούς.


Ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην μεγαλύτερη έκθεση κοινού για ειδικές και εναλλακτικές μορφές τουρισμού στη Γερμανία, Tour Natur 2019.

Σκοπός της συμμετοχής ήταν η ανάδειξη της περιφέρειας ως προορισμός ειδικότερα Περιπατητικού Τουρισμού, μιας μορφής που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους Γερμανούς. Σύμφωνα με έρευνες περισσότερο από το 52% των Γερμανών συμμετέχουν σε οργανωμένους περιπάτους στους προορισμούς των διακοπών τους.

Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με ταξιδιωτικούς πράκτορες και φορείς και παρουσιάστηκαν οι διαδρομές και τα μονοπάτια σε όλη τη Θεσσαλία. Τη συγκεκριμένη παρουσίαση επιμελήθηκε η Alpha Marketing και την παρουσίασε στο κοινό ο κ. Τάσος Γούσιος στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην έκθεση.

Απομένει να αξιοποιηθεί αυτή η παρουσία με τις απαραίτητες ενέργειες προώθησης και πωλήσεων από πλευράς των Θεσσαλικών τουριστικών επιχειρήσεων σε πράκτορες, και μεμονωμένους ενδιαφερόμενους, ώστε να μπορούμε να μιλάμε για επιτυχία της συμμετοχής. Πολύτιμη ήταν και η συμβολή της διευθύντριας του γραφείου ΕΟΤ στη Γερμανία κας Βίκυ Στρούμπου και της προξένου της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας κας Μαρίας Παπακωνσταντίνου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top