Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΈνα μοναδικό αφιέρωμα για τη Θεσσαλονίκη στο Sunday Times Travel magazine
Προβολή προορισμού

Ένα μοναδικό αφιέρωμα για τη Θεσσαλονίκη στο Sunday Times Travel magazine

Στο εκτενές τετρασέλιδο αφιέρωμα η Θεσσαλονίκη χαρακτηρίζεται ως θρυλική πόλη με πλούσια κληρονομιά.

Το γνωστό μηνιαίο βρετανικό περιοδικό “Sunday Times Travel magazine” φιλοξενεί, με την υπογραφή του έγκριτου Ελληνοβρετανού δημοσιογράφου John Malathronas, ένα πολυσέλιδο αφιέρωμα – ρεπορτάζ για τη Θεσσαλονίκη και τους λόγους που πρέπει να την επισκεφθούν οι Βρετανοί τουρίστες.

Ο κ. Malathronas που ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για να συστήσει προορισμούς στο κοινό που λατρεύει τα ταξίδια και υπογράφει το αφιέρωμα, φιλοξενήθηκε από την ΕΞΘ ξανά στην πόλη στα τέλη του περασμένου έτους, με αποτέλεσμα την παρουσίαση της Θεσσαλονίκης, για μία ακόμη φορά, σε ένα από γνωστότερα ταξιδιωτικά περιοδικά παγκοσμίως.

Η συνεργασία που ξεκίνησε η ΕΞΘ προ τριετίας με τον διακεκριμένο δημοσιογράφο -αποτέλεσμα της οποίας ήταν τον Απρίλιο του 2017 η δημοσίευση εκτενούς αφιερώματος στην Θεσσαλονίκη στο περιοδικό “National Geographic Traveller”– συνεχίστηκε, με τον κ. Malathronas να παρουσιάζει αυτή τη φορά στο “Sunday Times Travel magazine” την πόλη ως “instant escape” προορισμό στους Βρετανούς πολίτες και όχι μόνο, δίνοντας τους λεπτομέρειες για το ταξίδι τους, τη διαμονή τους ανάλογα με το βαλάντιο τους, τα μέρη που θα επισκεφτούν, ακόμη και κάποια από τα μέρη που θα διασκεδάσουν και θα δοκιμάσουν τη σύνθετη γαστρονομία της.

Στο εκτενές τετρασέλιδο αφιέρωμα η Θεσσαλονίκη χαρακτηρίζεται από τον κ. Malathronas ως θρυλική πόλη με πλούσια κληρονομιά, ενώ παράλληλα ο δημοσιογράφος αναφέρεται στη μοναδικότητά της να είναι ένα ζωντανό εμπορικό κέντρο κατά τη διάρκεια της ημέρας και τη νύχτα να μετατρέπεται σε ένα απέραντο χώρο διασκέδασης που συνδυάζει την ανατολίτικη επιρροή του ρεμπέτικου στην ελληνική μουσική με τη σύγχρονη διασκέδαση στα νυχτερινά clubs.

Ο κ. Malathronas αναφέρεται διεξοδικά και στα μνημεία της Θεσσαλονίκης που αποτελούν ζωντανή κληρονομιά των πολιτισμών που έζησαν στη περιοχή από την αρχαιότητα μέχρι τον 20ο αιώνα.

Για τη μεταφορά του δημοσιογράφου στην πόλη, η ΕΞΘ ευχαριστεί θερμά τον κύριο χορηγό αερομεταφορών, την Aegean Airlines, που στηρίζει τις δράσεις της Ένωσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024