Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Eyewide ανέλαβε την ψηφιακή προβολή του Αμαρίου Κρήτης ως ταξιδιωτικού προορισμού
Προβολή προορισμού

Η Eyewide ανέλαβε την ψηφιακή προβολή του Αμαρίου Κρήτης ως ταξιδιωτικού προορισμού

Τo Discover Amari αναπτύσσεται σε τέσσερις βασικές ενότητες – πυλώνες: Προορισμός, Γαστρονομία, Δραστηριότητες και Άνθρωποι και αναδεικνύει το Αμάρι ως προορισμό που προτείνεται και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Ένα νέο project ανέλαβε η Eyewide Digital Marketing Agency και πάλι από τον χώρο του τουρισμού: Ο Δήμος Αμαρίου ανέθεσε στην εταιρεία το σχεδιασμό της digital marketing στρατηγικής για την προβολή περιοχής του Αμαρίου και την ανάδειξη της ως ταξιδιωτικό προορισμό.

Για το σκοπό μιας ολοκληρωμένης προβολής, η Eyewide προχώρησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας Discover Amari, το λογότυπο της οποίας δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Motive Creative. Τo Discover Amari αναπτύσσεται σε τέσσερις βασικές ενότητες – πυλώνες: Προορισμός, Γαστρονομία, Δραστηριότητες και Άνθρωποι και αναδεικνύει το Αμάρι ως προορισμό που προτείνεται και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Η Eyewide δημιούργησε και διαχειρίζεται τα social media της σελίδας (Facebook, Instagram) δημοσιεύοντας περιεχόμενο για το Αμάρι, ενώ παράλληλα σχεδιάζει και υλοποιεί διαφημιστικές καμπάνιες (reach, branding, post engagement, page like), με στόχευση στους ντόπιους και τους επισκέπτες της Κρήτης, για την προώθηση του προορισμού.

Η Eyewide Digital Marketing δραστηριοποιείται από το 2008 στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ, με ειδίκευση στον χώρο του τουρισμού. Προσφέρει όλο το φάσμα υπηρεσιών digital marketing (web design & development, google ads, social media marketing, SEO), ενώ αναλαμβάνει και τις online πωλήσεις ξενοδοχείων. Είναι μέλος του ΣΕΤΕ και Premier Google Partner.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024