Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προβολή προορισμού

Η Eyewide ανέλαβε την ψηφιακή προβολή του Αμαρίου Κρήτης ως ταξιδιωτικού προορισμού

Τατιάνα Ρόκου - 11 September 2019, 10:38

Τo Discover Amari αναπτύσσεται σε τέσσερις βασικές ενότητες - πυλώνες: Προορισμός, Γαστρονομία, Δραστηριότητες και Άνθρωποι και αναδεικνύει το Αμάρι ως προορισμό που προτείνεται και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου.


Ένα νέο project ανέλαβε η Eyewide Digital Marketing Agency και πάλι από τον χώρο του τουρισμού: Ο Δήμος Αμαρίου ανέθεσε στην εταιρεία το σχεδιασμό της digital marketing στρατηγικής για την προβολή περιοχής του Αμαρίου και την ανάδειξη της ως ταξιδιωτικό προορισμό.

Για το σκοπό μιας ολοκληρωμένης προβολής, η Eyewide προχώρησε στη δημιουργία της ιστοσελίδας Discover Amari, το λογότυπο της οποίας δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Motive Creative. Τo Discover Amari αναπτύσσεται σε τέσσερις βασικές ενότητες - πυλώνες: Προορισμός, Γαστρονομία, Δραστηριότητες και Άνθρωποι και αναδεικνύει το Αμάρι ως προορισμό που προτείνεται και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Η Eyewide δημιούργησε και διαχειρίζεται τα social media της σελίδας (Facebook, Instagram) δημοσιεύοντας περιεχόμενο για το Αμάρι, ενώ παράλληλα σχεδιάζει και υλοποιεί διαφημιστικές καμπάνιες (reach, branding, post engagement, page like), με στόχευση στους ντόπιους και τους επισκέπτες της Κρήτης, για την προώθηση του προορισμού.

Η Eyewide Digital Marketing δραστηριοποιείται από το 2008 στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ, με ειδίκευση στον χώρο του τουρισμού. Προσφέρει όλο το φάσμα υπηρεσιών digital marketing (web design & development, google ads, social media marketing, SEO), ενώ αναλαμβάνει και τις online πωλήσεις ξενοδοχείων. Είναι μέλος του ΣΕΤΕ και Premier Google Partner.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top