Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΟ κινεζικός κολοσσός Ctrip μετονομάζεται σε Trip.com Group Ltd.
Online travel

Ο κινεζικός κολοσσός Ctrip μετονομάζεται σε Trip.com Group Ltd.

Τα σημαντικότερα εμπορικά σήματα της Ctrip, συμπεριλαμβανομένων των Ctrip, Trip.com, Qunar και Skyscanner, θα εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της μητρικής εταιρείας Trip.com Group Ltd.

Η Ctrip θα γίνει ο τρίτος μεγαλύτερος ΟΤΑ που αλλάζει το όνομά του από το 2018. Το νέο προτεινόμενο εμπορικό όνομα για την εταιρεία που εδρεύει στη Σαγκάη θα είναι Trip.com Group Ltd.

Η αλλαγή αυτή έρχεται σε συνέχεια της αλλαγή του εμπορικού σήματος του ομίλου Priceline σε Booking Holdings το 2018, η οποία με τη σειρά της ακολούθησε την αλλαγή της Expedia Inc. σε Expedia Group.

Έτσι, τα σημαντικότερα εμπορικά σήματα της Ctrip, συμπεριλαμβανομένων των Ctrip, Trip.com, Qunar και Skyscanner, θα εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της μητρικής εταιρείας Trip.com Group Ltd. Η ανακοίνωση της αλλαγής της επωνυμίας έγινε στα πλαίσια της ενημέρωσης για τα κέρδη της Ctrip για το β’ τρίμηνο του έτους, στη Σαγκάη.

“Το νέο όνομα αντικατοπτρίζει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουμε και τα οποία μπορούν εύκολα πλέον να θυμηθούν οι χρήστες ανά τον κόσμο”, δήλωσε ο πρόεδρος της Ctrip, James Jianzhang Liang.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024