Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Online travel

Ο κινεζικός κολοσσός Ctrip μετονομάζεται σε Trip.com Group Ltd.

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 September 2019, 15:06

Τα σημαντικότερα εμπορικά σήματα της Ctrip, συμπεριλαμβανομένων των Ctrip, Trip.com, Qunar και Skyscanner, θα εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της μητρικής εταιρείας Trip.com Group Ltd.


Η Ctrip θα γίνει ο τρίτος μεγαλύτερος ΟΤΑ που αλλάζει το όνομά του από το 2018. Το νέο προτεινόμενο εμπορικό όνομα για την εταιρεία που εδρεύει στη Σαγκάη θα είναι Trip.com Group Ltd.

Η αλλαγή αυτή έρχεται σε συνέχεια της αλλαγή του εμπορικού σήματος του ομίλου Priceline σε Booking Holdings το 2018, η οποία με τη σειρά της ακολούθησε την αλλαγή της Expedia Inc. σε Expedia Group.

Έτσι, τα σημαντικότερα εμπορικά σήματα της Ctrip, συμπεριλαμβανομένων των Ctrip, Trip.com, Qunar και Skyscanner, θα εμπίπτουν στην αρμοδιότητα της μητρικής εταιρείας Trip.com Group Ltd. Η ανακοίνωση της αλλαγής της επωνυμίας έγινε στα πλαίσια της ενημέρωσης για τα κέρδη της Ctrip για το β’ τρίμηνο του έτους, στη Σαγκάη.

”Το νέο όνομα αντικατοπτρίζει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουμε και τα οποία μπορούν εύκολα πλέον να θυμηθούν οι χρήστες ανά τον κόσμο”, δήλωσε ο πρόεδρος της Ctrip, James Jianzhang Liang.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top