Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ υπουργός Τουρισμού παρών στο Δ.Σ του ΞΕΕ
Ξενοδοχία

Ο υπουργός Τουρισμού παρών στο Δ.Σ του ΞΕΕ

Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν οι μεγάλες προκλήσεις που έχει μπροστά του ο ελληνικός τουρισμός, με έμφαση στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών ξενοδοχείων, την αναβάθμιση των υποδομών για κατοίκους και επισκέπτες σε όλη τη χώρα, καθώς και τη διαχείριση των επιπτώσεων του Brexit.

Με επίσημο προσκεκλημένο τον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ του ΞΕΕ. Κατά τη συνεδρίαση συζητήθηκαν διεξοδικά οι μεγάλες προκλήσεις που έχει μπροστά του ο ελληνικός τουρισμός, με έμφαση στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των ελληνικών ξενοδοχείων, την αναβάθμιση των υποδομών για κατοίκους και επισκέπτες σε όλη τη χώρα, καθώς και τη διαχείριση των επιπτώσεων του Brexit. Επίσης, στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκε το δεκαετές σχέδιο που έχει εξαγγείλει ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον τουρισμό.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο πρόεδρος του ΞΕΕ κ. Αλέξανδρος Βασιλικός έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Ήταν μεγάλη χαρά μας να φιλοξενήσουμε τον υπουργό Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ του ΞΕΕ. Είχαμε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και παραγωγική συζήτηση, συμφωνώντας πως ο τουρισμός απαιτεί μακρόπνοη στρατηγική για τα χρόνια που έρχονται, αλλά και άμεσες πρακτικές λύσεις σήμερα, για σειρά ζητημάτων που χρονίζουν. Στο πλαίσιο του ρόλου και της αποστολής του ΞΕΕ ως θεσμικού συμβούλου της Πολιτείας, ενημερώσαμε αναλυτικά τον κ. Θεοχάρη αναφορικά με τις επεξεργασμένες προτάσεις και τις τεκμηριωμένες θέσεις μας, που μπορούν να βοηθήσουν αποτελεσματικά το έργο του υπουργείου. Με πρακτικό πνεύμα που εστιάζει σε μόνιμα αποτελέσματα και όχι σε εφήμερες εντυπώσεις και με σταθερή βούληση συνεργασίας, η σημερινή συνεδρίαση μας έκανε περισσότερο αισιόδοξους για τη συνέχιση  της μεγάλης προσφοράς του ελληνικού ξενοδοχείου στην ανάπτυξη, την  απασχόληση και τη συνοχή της χώρας“.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024