Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Πρώτη πτήση της Singapore Airlines προς το Σιάτλ

Βίκυ Καραντζαβέλου - 13 September 2019, 14:04

Από τις 3 Σεπτεμβρίου, η SIA εκτελεί απευθείας πτήσεις στο Σιάτλ τρεις φορές την εβδομάδα.


Η Singapore Airlines (SIA) γιόρτασε την έναρξη των απευθείας πτήσεων προς το Σιάτλ στις 3 Σεπτεμβρίου 2019 με την κυκλοφορία ενός original μουσικού κομματιού που δημιουργήθηκε από ηχογράφηση των ήχων του Airbus A350-900 που εξυπηρετεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο. Η μουσική παραγωγή αποτελεί μέρος της καμπάνιας της SIA “Seattle Sounds even better now” και είναι αποτέλεσμα της δημιουργικής συνεργασίας της SIA με την Chong the Nomad, τη νεαρή μουσικό παραγωγό που ζει στο Σιάτλ.

”Το Σιάτλ είναι δημοφιλές για την πλούσια μουσική σκηνή του και αποτελεί την γενέτειρα σημαντικών μουσικών επιρροών, όπως οι Nirvana, οι Pearl Jam και ο Jimi Hendrix. Θελήσαμε, λοιπόν, η πρώτη μας πτήση να είναι ξεχωριστή και ταυτόχρονα να τιμήσουμε τη μουσική κληρονομιά της πόλης. Σε συνεργασία με την ανερχόμενη παραγωγό και beatsmith, Chong the Nomad, δημιουργήσαμε ένα original κομμάτι, μιξάροντας ήχους από το Airbus A350. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε με όλους το αποτέλεσμα αυτής της πρωτόγνωρης και τολμηρής συνεργασίας” αναφέρει ο Campbell Wilson, Senior Vice President Sales and Marketing της Singapore Airlines.

Το μουσικό κομμάτι έχει τίτλο “Non-Stop” και είναι μία συνεχής ροή από ήχους λειτουργίας του αεροσκάφους A350 και των χώρων της καμπίνας, πολλοί από τους οποίους είναι εξαιρετικά αναγνωρίσιμοι στους επιβάτες, όπως ο θόρυβος του κινητήρα, το “γκλιν γκλιν” από τα σερβίτσια, το “κλικ” της ζώνης που ασφαλίζει, το πάτημα του κουμπιού για την κλήση της αεροσυνοδού, ακόμη και η οικεία, φιλόξενη φωνή του κοριτσιού της Σιγκαπούρης. Άλλοι ήχοι, όπως από τα ελαστικά του μπροστινού τροχού του A350 ή από το θάλαμο διακυβέρνησης, έχουν ενσωματωθεί στο μείγμα ως “beats and bass”. Οι ήχοι έχουν μιξαριστεί με το ιδιαίτερο, pop-ηλεκτρονικό στυλ της Chong.

Από τις 3 Σεπτεμβρίου, η SIA εκτελεί απευθείας πτήσεις στο Σιάτλ τρεις φορές την εβδομάδα. Τα νέα αυτά δρομολόγια θα ενισχύσουν περαιτέρω την κομβική θέση της Σιγκαπούρης, αφού θα εξασφαλίζουν στους επιβάτες γρηγορότερη και αποτελεσματικότερη συνδεσιμότητα μεταξύ σημαντικών αγορών όπως της ΝΑ Ασίας, Ν. Ασίας και Αυστραλασίας με την αγορά της Β. Αμερικής.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top