Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΣτη Ρόδο η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού για το Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού
Υπουργείο Τουρισμού

Στη Ρόδο η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού για το Περιφερειακό Συμβούλιο Τουρισμού

Ο υπουργός κ. Χάρης Θεοχάρης και ο υφυπουργός κ. Μάνος Κόνσολας θα συναντηθούν με τον Μητροπολίτη Ρόδου, με το δήμαρχο Ρόδου, με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου καθώς και με παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς της περιοχής.

Τη Ρόδο θα επισκεφθεί τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Τουρισμού στο πλαίσιο ενημέρωσης των περιφερειών για την σύσταση του Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού και την γενικότερη εξέλιξη του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.
 
Ο υπουργός κ. Χάρης Θεοχάρης και ο υφυπουργός κ. Μάνος Κόνσολας θα επισκεφθούν τον Μητροπολίτη Ρόδου κκ. Κύριλλο B’ και θα έχουν συναντήσεις στο δημαρχείο με το δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη, και στα γραφεία της περιφέρειας με τον περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κ. Γιώργο Χατζημάρκο. Ακολούθως θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου και θα συνεχιστούν οι συναντήσεις με παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς της περιοχής.
 
Στο πλαίσιο της παρουσίας τους στη Ρόδο, ο υπουργός και ο υφυπουργός θα επισκεφθούν τα γραφεία της ΠΥΤ Δωδεκανήσου, την ΑΣΤΕ Ρόδου και το ΙΕΚ Τουρισμού.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024