Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού

Συνάντηση της προέδρου του ΕΟΤ με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Σεπτέμβριος 2019, 10:30

Οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν τη συναντίληψή τους ως προς το γεγονός ότι ο πολιτισμός και η ιστορία, το θέατρο και η βιωματική εκπαίδευση, η ψυχαγωγία και η αναψυχή, μπορούν να αποτελέσουν γόνιμα πεδία περαιτέρω συμπράξεων μεταξύ των δύο φορέων.


Συνάντηση είχε την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου στα γραφεία του ΕΟΤ η πρόεδρος του Οργανισμού κα Άντζελα Γκερέκου, με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου κο Δημήτρη Λιγνάδη.
 
Στην πρώτη αυτή παραγωγική συνάντηση, τέθηκαν οι βάσεις μιας διαρκούς, πολυεπίπεδης και δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων. Η συνεργασία αυτή ορίστηκε να έχει ως αφετηρία το 2020 και βασικό σημείο αναφοράς τα 2.500 χρόνια από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, που αποτελεί γεγονός παγκόσμιας ιστορικής σημασίας.
 
Παράλληλα, οι δύο πλευρές επιβεβαίωσαν τη συναντίληψή τους ως προς το γεγονός ότι ο πολιτισμός και η ιστορία, το θέατρο και η βιωματική εκπαίδευση, η ψυχαγωγία και η αναψυχή, μπορούν να αποτελέσουν γόνιμα πεδία περαιτέρω συμπράξεων μεταξύ των δύο φορέων, με στόχο την ανάδειξη της εικόνας της χώρας μας στο διεθνή χώρο.Στη φωτογραφία η πρόεδρος του Οργανισμού, κα Άντζελα Γκερέκου, με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, κο Δημήτρη Λιγνάδη

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top