Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα του MICE από την AIT Expo 2019

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Σεπτέμβριος 2019, 13:57

Στη AIT Expo 2019, μεταξύ των Hosted Buyers, θα συμμετάσχουν και περίπου 50 P.C.O.’s, εταιρείες και associations που θα πραγματοποιήσουν Β2Β meetings με τους Εκθέτες έτσι ώστε να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες με Έλληνες προμηθευτές του κλάδου του MICE.


Η 6η Athens International Tourism Expo στηρίζει την ελληνική βιομηχανία MICE και το 2019. Με σειρά από ενέργειες και πρωτοβουλίες, στοχεύει στο να βοηθήσει περαιτέρω τις ελληνικές εταιρίες PCO’s να προβληθούν στη διεθνή αγορά για την πραγματοποίηση περισσότερων events στη χώρα μας.
 
Στα πλαίσια αυτά, η έκθεση δίνει πλέον μεγαλύτερο βάρος στον τομέα του MICE και ξεκίνησε συνεργασία με την γνωστή εταιρεία του εξωτερικού Evintra για την προσέλκυση περισσότερων διοργανωτών συνεδρίων από το εξωτερικό για να συμμετάσχουν στα Β2Β meetings της έκθεσης.
 
Η 6η Athens International Tourism Expo θα φιλοξενήσει και εφέτος:

  • 150 διεθνείς Hosted Buyers από 40 χώρες που θα καλύψουν όλα τα είδη τουρισμού.
  • 8.000 και πλέον Β2Β συναντήσεις θα πραγματοποιήσουν οι Hosted Buyers με τους εκθέτες.
  • Δεκάδες εκθέτες θα συμμετέχουν από την Ελλάδα και το εξωτερικό και ειδικότερα από Ισραήλ, Σερβία, Βουλγαρία, Κύπρο, Αίγυπτο, αραβικές χώρες, Ινδία, οργανισμοί, ταξιδιωτικά γραφεία και εταιρείες
  • Χιλιάδες επισκέπτες από την Ελλάδα και πολλές άλλες χώρες

Στη AIT Expo 2019, μεταξύ των Hosted Buyers, θα συμμετάσχουν και περίπου 50 P.C.O.’s, εταιρείες και associations που θα πραγματοποιήσουν Β2Β meetings με τους Εκθέτες έτσι ώστε να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες με Έλληνες προμηθευτές του κλάδου του MICE.
 
Ενδεικτικά, μεταξύ των hosted buyers, συμμετέχουν για τους κλάδους Leisure, MICE & Business Travel και οι παρακάτω διεθνείς εταιρείες:
Grecos (Πολωνία), Neckermann (Πολωνία), WTC (Ισραήλ), Intrerpid (Αυστραλία) GAdventures (Καναδάς), Eden Viaggi (Ιταλία) Gate1 Travel (ΗΠΑ), Frosch Travel (ΗΠΑ) Oktopod (Σερβία), Berge & Meer (Γερμανία) TripAdvisor Experiences (Global), Secret Escapes (Ηνωμένο Βασίλειο), CNRS (Γαλλία), Ericsson (Νότια Ευρώπη), Casta Diva Events (Ιταλία), Bizsob (Ρωσία), Silverjet Vakanties (Ολλανδία), Ponte Travel (Σερβία), Albatros World (Σιγκαπούρη), KPM GROUP (Ρωσία), Dalatur (ΗΠΑ) και πολλοί άλλοι.
 
Στην έκθεση παράλληλα θα διοργανωθούν και εκδηλώσεις, ημερίδες και workshops με συμμετοχή υπουργείων, εκθετών, οργανισμών, συλλόγων και ομιλητών κύρους από την Ελλάδα και το εξωτερικό.
 
Μεταξύ των εκδηλώσεων αναφέρονται και οι εξής ημερίδες:
MICE & Business Travel, On Line Systems - Marketing & Management, Εναλλακτικός Τουρισμός – Spa & Wellness και Gastronomy Tourism με ένα ειδικό αφιέρωμα στο Γαστρονομικό τουρισμό με Live Cooking που επιμελείται το School of Tourism & Culinary Arts του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top