Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Συνεργασία Cyprus Airways και BBT Air - Aviation Services

Τατιάνα Ρόκου - 16 Σεπτέμβριος 2019, 14:15

Η Cyprus Airways επέλεξε την BBT Air – Aviation Services ως Γενικού Αντιπροσώπου Πωλήσεων (GSA) της στην Ελλάδα.


Η Cyprus Airways ανακοινώνει την ανάθεση της BBT Air – Aviation Services ως Γενικού Αντιπροσώπου Πωλήσεων (GSA) της στην Ελλάδα. Η BBT Air θα είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την ανάπτυξη της αεροπορικής εταιρείας στην ελληνική αγορά. Η Cyprus Airways συνδέει την Κύπρο με την Ελλάδα με 10 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Αθήνα, 4 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Θεσσαλονίκη και 2 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Ηράκλειο και Ρόδο.

Η Natalia Popova, Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways δήλωσε: “ Η Ελλάδα είναι μια πολύ σημαντική αγορά για εμάς. Μέσω της συνεργασία μας με τη BBT Air – Aviation Services και λαμβάνοντας  υπόψη τους ισχυρούς δεσμούς και τις γνώσεις τους για τον ταξιδιωτικό κλάδο της Ελλάδας, η Cyprus Airways στοχεύει στην ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη της ελληνικής αγοράς και τη δημιουργία ενός αξιόπιστου και εύκολα προσβάσιμου σημείου επαφής στην αγορά. Η στρατηγική επιλογή διορισμού της BBT Air, θα ενισχύσει και θα αυξήσει την εμπορική παρουσία της Cyprus Airways στην Ελλάδα”.

Η BBT Air – Aviation Services, είναι μια νέα εταιρεία εκπροσώπησης αεροπορικών εταιρειών που έχει σαν βασικές της υπηρεσίες την αντιπροσώπευση αεροπορικών εταιρειών (GSA) στην Ελλάδα, για αεροπορικές εταιρείες που θέλουν να διεισδύσουν στην αγορά, να διερευνήσουν τις δυνατότητές τους ή να μειώσουν το κόστος λειτουργίας των γραφείων και του προσωπικού τους.

Στόχος της εταιρείας είναι να διαδραματίσει βασικό ρόλο τόσο στην τοπική όσο και στη διεθνή αεροπορική βιομηχανία και να εισάγει νέα, αναβαθμισμένα δεδομένα στο τοπίο των General Sales Agencies.

Υπενθυμίζουμε ότι Τον Ιούλιο του 2016, η Charlie Airlines Ltd, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, κέρδισε το διαγωνισμό για το δικαίωμα χρήσης του εμπορικού σήματος Cyprus Airways για μια δεκαετία. Η εταιρεία ξεκίνησε πτήσεις τον Ιούνιο του 2017 σε 4 προορισμούς.   
        
Η Cyprus Airways έχει ως βάση τη Λάρνακα. Όλες οι πτήσεις της Cyprus Airways λειτουργούν με αεροσκάφη Airbus A319, χωρητικότητας 144 θέσεων Οικονομικής.
 
Τον Ιούλιο 2018 η Cyprus Airways ολοκλήρωσε με επιτυχία  την επιθεώρηση που έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος IOSA (Επιχειρησιακός Έλεγχος Ασφάλειας της ΙΑΤΑ) που αποτελεί ένα από τα υψηλότερα πρότυπα στον κόσμο για την ασφάλεια των αερομεταφορών. Τον Οκτώβριο 2018, η εταιρεία έγινε μέλος της Διεθνούς Ένωσης Αερομεταφορών (IATA).

Ο μακροπρόθεσμος στόχος της εταιρείας είναι να συμβάλει στην αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού στην Κύπρο, ενώ παράλληλα να διευρύνει τις ταξιδιωτικές επιλογές των Κυπρίων.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top