Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Στο 84,8% ο δείκτης πληρότητας για την Turkish Airlines τον Αύγουστο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 Σεπτέμβριος 2019, 12:05

Κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου – Αυγούστου η ζήτηση ήταν περίπου σταθερή με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, αλλά ο συνολικός αριθμός των επιβατών που μετακινήθηκε, μειώθηκε κατά 2,1%, δηλαδή περίπου 49,7 εκατ. επιβάτες.


H Turkish Airlines, η οποία ανακοίνωσε τα αποτελέσματα κίνησης επιβατών και φορτίων για τον Αύγουστο 2019, πέτυχε δείκτη πληρότητας 84.8% (LF) για εκείνο το μήνα παρά τη συνολική μείωση της ζήτησης στον τομέα των αερομεταφορών. Συνδέοντας περισσότερες χώρες από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία από ένα μόνο κεντρικό σημείο, οι διεθνείς μεταφορές επιβατών αυξήθηκαν σημειώνοντας το νούμερο ρεκόρ 9.4% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι.  

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα κίνησης του Αυγούστου 2019

  • Τον Αύγουστο ο δείκτης πληρότητας έφτασε στο 84.8%, ενώ ο εσωτερικός δείκτης πληρότητας έφτασε στο 88,4% και ο διεθνής δείκτης πληρότητας έφτασε στο 84,3%.
  • Οι επιβάτες διεθνών προορισμών (transit passengers) αυξήθηκαν σε 9,4% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι. Οι διεθνείς επιβάτες εξαιρουμένων των διεθνών επιβατών διεθνών προορισμών μειώθηκαν κατά 0,4% τον Αύγουστο.
  • Τον Αύγουστο, ο Εσωτερικός Δείκτης Πληρότητας (LF) αύξηθηκε κατά 0,6 μονάδες, ενώ η Βόρεια Αμερική και η Άπω Ανατολή αυξήθηκαν κατά 0,4 και 0,3 μονάδες αντίστοιχα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα κίνησης του Ιανουαρίου- Αυγούστου 2019

  • Κατά τη διάρκεια του Ιανουαρίου – Αυγούστου η ζήτηση ήταν περίπου σταθερή με την αντίστοιχη περίοδο πέρυσι, αλλά ο συνολικός αριθμός των επιβατών που μετακινήθηκε, μειώθηκε κατά 2,1%, δηλαδή περίπου 49,7 εκατ. επιβάτες.
  • Κατά τη διάρκεια Ιανουαρίου – Αυγούστου, ο συνολικός δείκτης πληρότητας (LF) μειώθηκε κατά 0,6 μονάδες στο 81,2% συγκριτικά με την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Επιπλέον, ο διεθνής δείκτης πληρότητας μειώθηκε κατά 0,8 μονάδες, σημειώνοντας 80,5%, ο εσωτερικός δείκτης πληρότητας αυξήθηκε περισσότερο από 1,1 μονάδες σημειώνοντας 86.6%.
  • Οι διεθνείς επιβάτες διεθνών μεταφορών αυξήθηκαν κατά 3,5%.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top