Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Emirates: Ισχυρή παρουσία στην ελληνική αγορά

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 Σεπτέμβριος 2019, 13:38

Η Emirates, η οποία βρίσκεται στην ελληνική αγορά 23 χρόνια, συνεχίζει την επέκτασή της στην Ελλάδα με πάνω από 3,1 εκατ. επιβάτες να έχουν επιβιβαστεί από την πρώτη πτήση το 1996 και περισσότερους από 40.000 το φετινό καλοκαίρι.


Η Emirates, η μεγαλύτερη αεροπορική παγκοσμίως, καταγράφει 23 χρόνια ισχυρής και σταθερής παρουσίας στην ελληνική αγορά. Από την πρώτη πτήση τον Ιούνιο του 1996, η Emirates έχει εξελίξει και συνεχώς διευρύνει το δίκτυό της, προσφέροντας νέες συνδέσεις και μοναδικές υπηρεσίες σε περισσοτέρους από 3,1 εκατ. επιβάτες από Ελλάδα.

Ξεκινώντας από δύο πτήσεις την εβδομάδα, η Emirates πλέον προσφέρεις καθημερινές συνδέσεις μεταξύ Αθήνας-Ντουμπάι από το 2006, ως η πρώτη αεροπορική που σύνδεσε τις δύο πόλεις. Τρία χρόνια αργότερα, η αυξημένη ζήτηση είχε ως αποτέλεσμα να προστεθεί άλλη μια καθημερινή πτήση. Το φετινό καλοκαίρι, από τον Ιούνιο έως τον Αύγουστο, η Emirates μετέφερε περισσότερους από 40.000 επιβάτες από και προς την Ελλάδα, με σταθερή αύξηση σε σχέση με πέρυσι.
 
Η δέσμευση στην ελληνική αγορά συνεχίστηκε το 2016, με την έναρξη των πτήσεων μεταξύ Αθήνας και Λάρνακα και το 2017 η Emirates ανακοίνωσε ακόμη ένα ορόσημο: τη σύνδεση της Αθήνας με τη Νέα Υόρκη και το αεροδρόμιο Νιούαρκ, απευθείας, καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Πλέον, η σύνδεση αυτή προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα και σημαντικό χώρο φορτίου.
 
Η Emirates συνεισφέρει έμπρακτα στην τοπική οικονομία και απασχολεί 442 Έλληνες σε όλο τον Όμιλο, συμπεριλαμβανομένων 354 μελών πληρώματος και 38 πιλότων. Η αεροπορική διοργανώνει Ημέρες Καριέρας από το 2007, με αθρόα συμμετοχή από το ελληνικό κοινό.
 
Η Αθήνα είναι ένας σημαντικός προορισμός για την Emirates λόγω του ισχυρού τουρισμού, του πολιτισμού αλλά και λόγω των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των ΗΑΕ και της Ελλάδας. Ο στόλος μας που αποτελείται από 269 αεροσκάφη ευρείας ατράκτου, καθώς και από ένα εκτεταμένο δίκτυο 158 προορισμών, υποστηρίζοντας τις συνδέσεις των επιβατών και δημιουργώντας επιχειρηματικούς δεσμούς για εισαγωγές και εξαγωγές μεταξύ της Ελλάδας και του υπόλοιπου κόσμου. Η Emirates δίνει την δυνατότητα σε εταιρίες να εξάγουν ελληνικά προϊόντα, από ανταλλακτικά πλοίων, ηλεκτρονικά, φαρμακευτικά προϊόντα ως και τοπικά προϊόντα όπως φράουλες, κεράσια και ελαιόλαδο, στο παγκόσμιο δίκτυο της Emirates μέσω του κόμβου μας στο Ντουμπάι”, δήλωσε ο Khalid Al Zarooni, Διευθυντής Περιοχών της Emirates για την Ελλάδα και την Αλβανία.
 
Ως βασικός εταίρος και επίσημη αεροπορική του Expo 2020, η Emirates  θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην μεταφορά επισκεπτών από όλο τον κόσμο στα ΗΑΕ, για την πρώτη Παγκόσμια Έκθεση που πραγματοποιείται στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και τη Νότια Ασία. Η Ελλάδα είναι μεταξύ των χωρών που συμμετέχουν στην παγκόσμια έκθεση στη παγκόσμια έκθεση που ξεκινά τον Οκτώβριο του 2020.
 
Ευθυγραμμισμένη με το θέμα της διοργάνωσης “Connecting Minds, Creating the Future”, η Emirates θα έχει ένα ειδικό περίπτερο στην εκδήλωση, με στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους επισκέπτες, ώστε να εμπνευστούν και να συμμετάσχουν στο διάλογο για τη δημιουργία θετικών αλλαγών στον κόσμο.
 
Οι επιβάτες από Ελλάδα που ταξιδεύουν από Αθήνα προς Ντουμπάι με την Emirates μπορούν να συνδεθούν με προορισμού σε όλη την Μέση Ανατολή, την Αφρική, τον Ινδικό Ωκεανό και την Ασία και να απολαύσουν τη βραβευμένη εμπειρία πτήσης, όπως τη ζεστή φιλοξενία του πολυπολιτισμικού πληρώματος θαλάμου, τα γεύματα από διακεκριμένους σεφ, δωρεάν ποτά, καθώς και το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας ice, με περισσότερα από 4.500 κανάλια.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top