Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχία

Η Hotelier Academy ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με τη Bratti

Βίκυ Καραντζαβέλου - 18 Σεπτέμβριος 2019, 14:11

Μέσω μιας σειράς άρθρων και ειδικού περιεχομένου, η Hotelier Academy αναλύει και παρουσιάζει τη σημασία της σωστής ξενοδοχειακής σήμανσης, σε συνεργασία με την εταιρεία επαγγελματικών σημάνσεων bratti.


Αξιολογώντας τον ρόλο της σωστής σήμανσης σε κάθε σύγχρονο ξενοδοχείο, η Hotelier Academy, σε συνεργασία με την εταιρεία επαγγελματικών σημάνσεων bratti, παρουσιάζει και αναδεικνύει τα σχετικά οφέλη όχι μόνο ως προς την αύξηση της ικανοποίησης των πελατών, αλλά και ως προς την ενίσχυση των εσωτερικών πωλήσεων του ξενοδοχείου από τα διάφορα επιμέρους τμήματα (όπως εστιατόρια, σπα κ.λπ.).

Στο πλαίσιο της εξειδικευμένης καμπάνιας για λογαριασμό της εταιρείας bratti, η Hotelier Academy έχει ήδη προδιαγράψει και δημιουργήσει ένα ειδικό website για τον ξενοδοχειακό κλάδο, στο οποίο περιγράφονται όλοι οι λόγοι για τους οποίους ένα σύγχρονο ξενοδοχείο πρέπει να επενδύει ουσιαστικά στην μελέτη και ανάπτυξη της σήμανσης των διαφόρων χώρων του, πάντοτε σε συνεργασία με τον Interior Designer του καταλύματος.

Η Hotelier Academy έχει προδιαγράψει και θα αναπτύξει το επόμενο διάστημα μια σειρά από άρθρα, που θα βοηθήσουν τους ξενοδόχους να κατανοήσουν καλύτερα τις υπηρεσίες της εταιρείας bratti, καθώς και τα οφέλη ενός upgraded hotel signage για το ξενοδοχείο τους. Όλα τα άρθρα θα δημοσιευτούν στο blog του ειδικού website της bratti για ξενοδόχους.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top