Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣυνεχίζει τις πτήσεις της η Condor, αλλά ψάχνει για δανειοδότηση
Αεροπορικές εταιρείες

Συνεχίζει τις πτήσεις της η Condor, αλλά ψάχνει για δανειοδότηση

Η γερμανική Condor μεταφέρει 8 εκατ. επιβάτες κάθε χρόνο σε 100 προορισμούς ανά τον κόσμο.

Σε ανακοίνωσή της, η γερμανική Condor Flugdienst GmbH, θυγατρική της Thomas Cook Group αναφέρει ότι τόσο η ίδια όσο και οι θυγατρικές της διαθέτουν τα οικονομικά μέσα για να συνεχίσουν τις πτητικές τους δραστηριότητες. Η Thomas Cook Aviation και η Thomas Cook Airlines Balearics, που πραγματοποιούν πτήσεις για την Condor, επίσης συνεχίζουν να πετούν κανονικά.

Επιπλέον, επισημαίνεται ότι έχει γίνει αίτηση για δάνειο (bridge loan) από τη γερμανική κυβέρνηση. “Μπορούμε να συνεχίσουμε να πληρώνουμε για τις υπηρεσίες που χρειαζόμαστε ώστε να εξακολουθούμε να πετάμε, από τα αποθεματικά της Condor Flugdienst GmbH”, αναφέρεται χαρακτηριστικά. “Λυπούμαστε για το γεγονός ότι αυτήν τη στιγμή αδυνατούμε να κάνουμε οποιαδήποτε πληρωμή για υπηρεσίες στο παρελθόν. Παρακαλούμε βοηθείστε μας να κρατήσουμε την Condor ζωντανή και στον αέρα. 4.900 εργαζόμενοι βρίσκονται μαζί μας αξιόπιστα και με ποιότητα για χρόνια και θα συνεχίσουν να το κάνουν”.

“Η Condor εξειδικεύεται σε πτήσεις αναψυχής για πάνω από 60 χρόνια και είναι η Νο1 αεροπορική επιλογή για πολλούς τέτοιους ταξιδιώτες. Ο λόγος για αυτό, πέρα του ευρέους δικτύου, είναι ένα εξαιρετικό προϊόν σε ελκυστική τιμή και ένα καταπληκτικό δίκτυο πωλήσεων σε όλη την τουριστική βιομηχανία”, λέει ο Ralf Teckentrup, CEO της Condor. “Θα συνεχίσουμε να επικεντρωνόμαστε σε αυτό που κάνουμε καλύτερα: να μεταφέρουμε τους πελάτες μας στις διακοπές με ασφάλεια και την ώρα τους”.

Η γερμανική Condor μεταφέρει 8 εκατ. επιβάτες κάθε χρόνο σε 100 προορισμούς ανά τον κόσμο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024