Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αερομεταφορές

Νέο απλουστευμένο θεσμικό πλαίσιο για τη λειτουργία των υδατοδρομίων

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 September 2019, 09:44

Ενημερωτική συνάντηση του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη με εκπροσώπους της εταιρείας Ελληνικά Υδατοδρόμια.


Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ανάμεσα στον υπουργό κ. Γιάννη Πλακιωτάκη και εκπροσώπους της Ελληνικά Υδατοδρόμια. Από πλευράς της εταιρείας συμμετείχαν: ο πρόεδρος κ. Τάσος Γκόβας, ο κ. Χρήστος Χρήστου, διευθυντής λειτουργίας της ΑΚΤΩΡ Facility Management, εταίρου της Ελληνικά Υδατοδρόμια και η κα Ρεβέκκα Γκόβα, υπεύθυνη Οργάνωσης & Ανθρώπινου δυναμικού).

Ο υπουργός, δίνοντας το στίγμα της κυβερνητικής βούλησης, αναφέρθηκε στην Διϋπουργική σύσκεψη για τα υδατοδρόμια που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων στην οποία, μαζί με τον κ. Πλακιωτάκη, μετείχαν οι υπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Καραμανλής, Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης και οι υφυπουργοί Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης και Μεταφορών και Υποδομών, κ. Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Οι υπουργοί έθεσαν χρονοδιάγραμμα εντός διμήνου να παρουσιαστεί το νέο απλουστευμένο θεσμικό πλαίσιο για τη λειτουργία των υδατοδρομίων που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη δικτύου υδροπλάνων στην Ελλάδα.

Οι εκπρόσωποι της Ελληνικά Υδατοδρόμια ενημέρωσαν τον υπουργό για τους τομείς δράσης της εταιρείας, για την πορεία δημιουργίας εκτενούς δικτύου υδατοδρομίων σε νησιωτικές και παράκτιες περιοχές στην ελληνική επικράτεια, καθώς και για το διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον που υπάρχει για την λειτουργία των υδροπλάνων στη χώρα μας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top