Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔυναμική είσοδος της FTI στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά
Meeting Point Hotels

Δυναμική είσοδος της FTI στην ελληνική ξενοδοχειακή αγορά

Ο FIT, με τη θυγατρική Meeting Point Hotels εγκαινίασε άλλο ένα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, το νέο ξενοδοχείο Kairaba Mythos Palace στην Κέρκυρα. Το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο ανήκει στον όμιλο της οικογένειας Ρίζου και είναι αφιερωμένο στην ιστορία της Σοφίας Ζωής Παλαιολόγου. Τη διαχείριση του Kairaba Mythos Palace έχει αναλάβει η Meeting Point Hotels από τον όμιλο FTI. Ο όμιλος ενδιαφέρεται για μεγαλύτερη επέκταση.

Την δυναμική του είσοδο στην ελληνική αγορά σφραγίζει ο FTI με ένα ακόμα ξενοδοχείο στην θυγατρική του εταιρία Meeting Point Hotels. Ένα ξενοδοχείο εμπνευσμένο από τις δόξες και του μύθους του Βυζαντίου, το Kairaba Mythos Palace θα ανοίξει τις πόρτες του στις 24 Απριλίου του 2020 με 276 υπερπολυτελή δωμάτια στην περιοχή Μπούκαρη – Πετριτή της Κέρκυρας.

Το παραθαλάσσιο ξενοδοχείο ανήκει στον όμιλο της οικογένειας Ρίζου και είναι αφιερωμένο στην ιστορία της Σοφίας Ζωής Παλαιολογίνας. Τη διαχείριση του Kairaba Mythos Palace έχει αναλάβει η Meeting Point Hotels από τον όμιλο FTI. Η Meeting Point Hotels ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στην Ελλάδα το 2015, με το πρώτο ξενοδοχείο στη Κω, το Labranda Marine Aqua Park. Κατόπιν, το 2017 άνοιξαν τρία ξενοδοχεία στην Ρόδο, και το 2018 άνοιξε στην Κέρκυρα το Labranda Sandy Beach και το Kairaba Sandy Villas. Τα ξενοδοχεία αυτά λειτουργούν είτε με ενοικίαση είτε με πλήρη αγορά. Στη Meeting Point Hotels ανήκουν οι αλυσίδες Labranda που είναι οικογενειακά ξενοδοχεία all inclusive, Kairaba που είναι πεντάστερα adults only ξενοδοχεία, Design Plus (D+) πεντάστερα ξενοδοχεία με έμφαση στο Design, Lemon and Soul με παροχή βασικών υπηρεσιών και πάντα κοντά στην θάλασσα, και τα Club Sei με τα δυο πρώτα να ανοίγουν στην Τουρκία το 2020, το Club Sei Belek και το Club Sei Marmaris, ενώ ένα ακόμα θα ανοίξει στα Κανάρια Νησιά, το Club Sei Lanzarote.

Η Meeting Point Hotels διαθέτει 70 ξενοδοχεία σε παγκόσμιο επίπεδο με τα περισσότερα να βρίσκονται στην Ισπανία. Η εταιρεία ενδιαφέρεται για μεγαλύτερη επέκταση στην Ελλάδα, ενώ παγκόσμιος στόχος της είναι τα 200 ξενοδοχεία για τα επόμενα χρόνια. Για την Ελλάδα ένας βραχυπρόθεσμος στόχος είναι τα 10 ξενοδοχεία με εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου της στην Κρήτη ή σε κάποιες ακόμα παραθαλάσσιες περιοχές της χώρας μας.

Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, με φορείς του τουρισμού και προσκεκλημένους να έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τους χώρους του. Την κορδέλα έκοψαν οι πρίγκιπες Grand Prince Valeriy Victorovich Kubarev και Prince Francis Alexander Mathew Romanov, που είναι μακρινοί συγγενείς της τσαρίνας Σοφίας Ζωής Παλαιολογίνας. Επίσης παρευρέθηκαν στην εκδήλωση των εγκαινίων η πρώην ευρωβουλευτής και περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κα Ρόδη Κράτσα και ο δήμαρχος Νότιας Κέρκυρας κ. Κώστας Λέσσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024