Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά καταλύματα

ΣΕΤΚΕ: 'Αντιμετωπίστε την κατάσταση με επαγγελματισμό απέναντι στους πελάτες της Thomas Cook'

Βίκυ Καραντζαβέλου - 24 September 2019, 13:24

Η ΣΕΤΚΕ αναγνωρίζει το μέγεθος της ζημιάς 'που είναι τεράστιο για πολλούς επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων', αλλά ζητά να λειτουργήσουν όλοι με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των χιλιάδων τουριστών της Thomas Cook, που είναι αυτήν τη στιγμή στη χώρα.


Η παύση λειτουργίας της εταιρείας Thomas Cook θα έχει πολύ σημαντικές επιπτώσεις στον ελληνικό τουρισμό “και σίγουρα θα επηρεάσει πολλές επιχειρήσεις του κλάδου μας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ).

”Παρ’ότι το μέγεθος της ζημιάς είναι τεράστιο για πολλούς επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων, θα πρέπει όλοι μας να λειτουργήσουμε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των χιλιάδων τουριστών της Thomas Cook, που είναι αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, οι οποίοι επίσης βρίσκονται σε δυσμενή θέση”.

Η Συνομοσπονδία καλεί τα μέλη της να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με επαγγελματισμό και σεβασμό απέναντι στους πελάτες-φιλοξενούμενους τους, ”αναδεικνύοντας τον φιλόξενο χαρακτήρα των μικρών οικογενειακών τουριστικών καταλυμάτων”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top