Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΣΕΤΚΕ: 'Αντιμετωπίστε την κατάσταση με επαγγελματισμό απέναντι στους πελάτες της Thomas Cook'
Τουριστικά καταλύματα

ΣΕΤΚΕ: 'Αντιμετωπίστε την κατάσταση με επαγγελματισμό απέναντι στους πελάτες της Thomas Cook'

Η ΣΕΤΚΕ αναγνωρίζει το μέγεθος της ζημιάς 'που είναι τεράστιο για πολλούς επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων', αλλά ζητά να λειτουργήσουν όλοι με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των χιλιάδων τουριστών της Thomas Cook, που είναι αυτήν τη στιγμή στη χώρα.

Η παύση λειτουργίας της εταιρείας Thomas Cook θα έχει πολύ σημαντικές επιπτώσεις στον ελληνικό τουρισμό “και σίγουρα θα επηρεάσει πολλές επιχειρήσεις του κλάδου μας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ).

“Παρ’ότι το μέγεθος της ζημιάς είναι τεράστιο για πολλούς επιχειρηματίες τουριστικών καταλυμάτων, θα πρέπει όλοι μας να λειτουργήσουμε με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των χιλιάδων τουριστών της Thomas Cook, που είναι αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, οι οποίοι επίσης βρίσκονται σε δυσμενή θέση”.

Η Συνομοσπονδία καλεί τα μέλη της να αντιμετωπίσουν την κατάσταση με επαγγελματισμό και σεβασμό απέναντι στους πελάτες-φιλοξενούμενους τους, “αναδεικνύοντας τον φιλόξενο χαρακτήρα των μικρών οικογενειακών τουριστικών καταλυμάτων”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024