Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Η Αλόνησσος γοητεύει κορυφαίους Ρουμάνους δημοσιογράφους και influencers

Τατιάνα Ρόκου - 25 September 2019, 12:15

Στο ταξίδι συμμετείχαν δημοσιογράφοι από το 'Marie Claire' και το 'Harper’s Bazaar', τα πλέον δημοφιλή lifestyle Μέσα μόδας και ποικίλης ύλης της Ρουμανίας.


Ερωτευμένοι με την Αλόννησο δήλωσαν οι συμμετέχοντες έγκριτης δημοσιογραφικής αποστολής στην Αλόννησο που διοργανώθηκε το διάστημα 17 έως 19 Σεπτεμβρίου 2019 από το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας και τον Δήμο Αλοννήσου με τη στήριξη της εταιρείας Marketing Remake. Στο ταξίδι συμμετείχαν δημοσιογράφοι από το “Marie Claire” και το “Harper’s Bazaar”, τα πλέον δημοφιλή lifestyle Μέσα μόδας και ποικίλης ύλης της Ρουμανίας, με δεκάδες χιλιάδες πιστούς αναγνώστες που αναζητούν το ποιοτικό στοιχείο, τις δραστηριότητες και την ευεξία στις διακοπές τους. Ταξιδιωτικοί bloggers που εκπροσωπούν κορυφαία  blogs, όπως το ExtraVita.ro ενίσχυσαν την αξία της δράσης με την παρουσία τους ενώ ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και η επίσκεψη της διάσημης τηλεοπτικής παρουσιάστριας, instagramer και influencer, Cristina Cioran.

Τα μέλη της αποστολής που συνοδεύονταν από την Liliana Niculae, στέλεχος του Γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας, είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις φυσικές ομορφιές της Αλοννήσου, να γευτούν τις ιδιαίτερες τοπικές γεύσεις, να περιπλανηθούν στη γραφική Παλιά Αλόννησο και το κατάφυτο λιμάνι του Πατητηρίου. Την παράσταση “έκλεψαν” τόσο η εκδρομή στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου και Βορείων Σποράδων, όσο και η επίσκεψη τους στο νέο και σύγχρονο Κέντρο Ευαισθητοποίησης και Ενημέρωσης Κοινού. Στο ενημερωτικό κέντρο στην Αλόννησο που για πρώτη φορά λειτουργεί πανελληνίως, έγινε χρήση των καινοτόμων τεχνολογιών εικονικής κατάδυσης και τρισδιάστατης απεικόνισης, προκειμένου οι συμμετέχοντες να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία που επιφυλάσσει ένα από τα σπουδαιότερα ναυάγια του κόσμου, το αρχαίο ναυάγιο της Περιστέρας από το 425 π.Χ. περίπου, με τους 4.000 αμφορείς και τα διαχρονικά μυστικά του.

”Η Αλόννησος εξελίσσεται. Ο Δήμος Αλοννήσου εμπλουτίζει διαρκώς το τουριστικό προϊόν του προορισμού με νέα θέματα και δίνει ανελλιπώς το στίγμα του σε καθιερωμένες αλλά και νέες υποσχόμενες αγορές, όπως η ρουμανική”, δήλωσε αναφορικά με τη δράση ο δήμαρχος Αλοννήσου κ. Πέτρος Βαφίνης.

Ο Δήμος Αλοννήσου ευχαριστεί θερμά το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας, καθώς και τις τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις που στήριξαν εθελοντικά τη δράση και πιο συγκεκριμένα τα ξενοδοχεία “Paradise” και “Λιαδρόμια”, τα εστιατόρια “Πανσέληνος”, “Αρχιπέλαγος” και “Μελτέμι”, το Albedo Travel, το εκδρομικό “Γοργόνα” και την εταιρεία ενοικίασης Crossroad. Την οργάνωση της φιλοξενίας και τη συνοδεία στο νησί ανέλαβε η κα Ιωάννα Βαφίνη, ενώ σημαντική ήταν και η συνεισφορά της κας Νικολέτας Ευσταθίου. Την ακτοπλοϊκή μετακίνηση της αποστολής κάλυψε η εταιρεία Hellenic Seaways.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top