Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΚρουαζιέρες στην ανατολική Μεσόγειο από το Explorer of the Seas το καλοκαίρι του 2020
Κρουαζιέρα

Κρουαζιέρες στην ανατολική Μεσόγειο από το Explorer of the Seas το καλοκαίρι του 2020

Το "Explorer" θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην ανατολική Μεσόγειο ενώ το ενισχυμένο "Allure of the Seas" της κατηγορίας Oasis Class θα πραγματοποιεί επίσης κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων στη δυτική Μεσόγειο, από Βαρκελώνη από το Μάιο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2020.

Με την επικείμενη ανακαίνιση του ύψους 110 εκατ. δολ., το “Explorer of the Seas” θα εμπλουτιστεί  με τις “αγωνιστικές” νεροτσουλήθρες The Perfect Storm, το ιταλικό εστιατόριο Giovanni’s Italian Kitchen, έναν επανασχεδιασμένο χώρο πισινών σε στυλ resort με το signature poolside bar The Lime & Coconut, καθώς και επανασχεδιασμένους ειδικούς χώρους για παιδιά και εφήβους. Ξεκινώντας στις 7 Μαίου 2020, το Explorer – το πρώτο ενισχυμένο κρουαζιερόπλοιο με αναχωρήσεις από Ρώμη (Τσιβιταβέκια) – θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες 7- και 9 διανυκτερεύσεων σε Ιταλία και ελληνικά νησιά, Σαντορίνη, Μύκονο και Κρήτη.

Οι επιβάτες του Explorer of the Seas εκτός από το FlowRider τον προσομειωτή surf, τα γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου και βόλευ– τους τοίχους αναρρίχησης και mini-golf μπορούν να απολαύσουν:

  • The Perfect Storm, δύο νεροτσουλήθρες που εκτείνονται στα 3 καταστρώματα. Στον Cyclone και Typhoon, τις 2 νεροτσουλήθρες που απαρτίζουν το Perfect Storm οι επιβάτες θα επιδοθούν στον απόλυτο αγώνα ταχύτητας κάνοντας ελιγμούς στο νερό.
  • Ένας επανασχεδιασμένος χώρος πισίνας με μεγαλύτερη ποικιλία καθισμάτων και σκίασης με casitas, κρεβάτια παραλίας και αιώρες. Οι επιβάτες επίσης μπορούν να αποδράσουν στο ανακαινισμένο χώρο μόνο για ενηλίκους, το Solarium και να απολαύσουν στιγμές χαλάρωσης.
  • The Lime & Coconut, το νέο signature bar δίπλα στη πισίνα. Σε τρία επίπεδα με συνοδεία ζωντανής μουσικής σερβίρονται κοκτέιλ ενώ από το rooftop deck υπάρχει απρόσκοπτη θέα.

Πραγματοποιώντας κρουαζιέρες στη Μεσόγειο, οι επιβάτες του Explore of The Seas θα μπορούν να απολαύσουν ακόμα περισσότερες γεύσεις από όλο τον κόσμο. Η Royal Caribbean εγκαινιάζει νέα εστιατόρια, bars και lounges που περιλαμβάνουν ασιατική κουζίνα στο Izumi, το αγαπημένο Chops Grille American steakhouse, το Boleros Latin lounge, το Schooner Bar και άλλους χώρους. Πιο συγκεκριμένα:

  • Giovanni’s Italian Kitchen. Οι ταξιδιώτες θα μπορούν να επιλέξουν από αυθεντικά ιταλικά πιάτα στην επανασχεδιασμένη trattoria με μια πιο μοντέρνα πινελιά και πίτσες με χειροποίητη ζύμη ψημένες στον παραδοσιακό φούρνο. Όλα αυτά με συνοδεία ποικιλίας κρασιών και limoncellos
  • Playmakers Sports Bar & Arcade, το μέρος όπου οι επιβάτες μπορούν να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα σε μια από τις 52 οθόνες, να παίξουν arcade βιντεοπαιχνίδια και να τρώνε σνακ από το μπαρ πίνοντας κρύες μπύρες.
  • Johnny Rockets Express προσφέρει δίπλα στη πισίνα American favorites
  • Starbucks προσφέρει signature menu από ροφήματα και γλυκίσματα

Νέες δραστηριότητες και επιλογές διασκέδασης στο ανακαινισμένο Explore of The Seas. Επιλέξτε από laser tag  μέχρι τους επανασχεδιασμένους και ριζικά αναδιαμορφωμένους χώρους για εφήβους:

  • Glow-in-the-dark laser tag κάνει ντεμπούτο στο Studio B, ένα χώρο που μετατρέπεται επίσης σε παγοδρόμιο για τους επιβάτες και εντυπωσιακά shows.
  • Adventure Ocean: Αποκτά εντελώς διαφορετική όψη μετά την ανακαίνισή του σε χώρους ειδικά σχεδιασμένους για βρέφη και μικρά παιδιά. Το πολυβραβευμένο πρόγραμμα για μικρούς επιβάτες και τις οικογένειές τους περιλαμβάνει συγκλονιστικές δραστηριότητες. Παιδιά 6-12 ετών μπορούν να επιλέξουν την δική τους περιπέτεια, ενώ μωρά και νήπια 3-5 ετών απολαμβάνουν ειδικά σχεδιασμένους χώρους.
  • Οι έφηβοι θα διασκεδάζουν σε έναν χώρο αποκλειστικά για αυτούς, εντελώς μεταμορφωμένο όπου θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις τελευταίες ταινίες, να παίξουν παιχνίδια, να ακούσουν μουσική και να έχουν πρόσβαση σε ένα ιδιωτικό εξωτερικό deck

Το “Explorer” θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην ανατολική Μεσόγειο ενώ το ενισχυμένο “Allure of the Seas” της κατηγορίας Oasis Class θα πραγματοποιεί επίσης κρουαζιέρες 7 διανυκτερεύσεων στη δυτική Μεσόγειο, από Βαρκελώνη από το Μάιο του 2020 έως τον Οκτώβριο του 2020.

Μετά στη καλοκαιρινή σαιζόν στην Ανατολική Μεσόγειο το “Explorer” θα πραγματοποιεί κρουαζιέρες στην Καραϊβική. Οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν κρουαζιέρες 5 έως 9 διανυκτερεύσεις σε ανατολική και δυτική Καραϊβική από και προς Μαϊάμιο, περιλαμβάνοντας στο δρομολόγιο στάση στο νέο ιδιωτικό νησί στην Καραιβική, Perfect Day at CocoCay.

Το Explorer of the Seas είναι το τέταρτο κρουαζιερόπλοιο στη κατηγορία Voyager Class που ανακαινίζεται στο πλαίσιο του προγράμματος της Royal Caribbean για εκσυγχρονισμό του στόλου της. Μια επένδυση πάνω από 1 δισ. δολ., σε 10 κρουαζιερόπλοια σε διάρκεια 4 ετών, εμπλουτίζοντας την εμπειρία και τη διαμονή των ταξιδιωτών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024