Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Press trip από τον ΕΟΤ για προβολή της Σαμοθράκης στη Ρουμανία

Τατιάνα Ρόκου - 27 September 2019, 11:51

Ρουμάνοι δημοσιογράφοι από τα ρουμανικά περιοδικά 'National Geographic Traveler' και 'Auto-Motor Sport' περιηγήθηκαν σε όλο το νησί και συμμετείχαν σε ποικίλες δραστηριότητες.


Τη Σαμοθράκη επισκέφθηκαν από τις 13 έως τις 21 Σεπτεμβρίου δημοσιογράφοι από τα ρουμανικά περιοδικά “National Geographic Traveler” και “Auto-Motor Sport”, στο πλαίσιο δημοσιογραφικού ταξιδίου (press trip) που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Ρουμανίας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, του Δήμου Σαμοθράκης και του Συλλόγου Επαγγελματιών του νησιού.

Οι Ρουμάνοι δημοσιογράφοι, συνοδευόμενοι από τον προϊστάμενο της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ρουμανίας, κ. Γιώργο Σταφυλάκη, περιηγήθηκαν σε όλο το νησί και συμμετείχαν σε ποικίλες δραστηριότητες. Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή τους δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το σπάνιο φυσικό περιβάλλον, τη μοναδική γαστρονομία με τα τοπικά προϊόντα, τη μαγεία του αρχαιολογικού χώρου της Παλαιόπολης και γενικότερα τον πλούτο των εμπειριών που η Σαμοθράκη προσφέρει στους επισκέπτες της.


Επίσκεψη των Ρουμάνων δημοσιογράφων στον αρχαιολογικό χώρο της Παλαιόπολης.

Το έντυπο και διαδικτυακό περιοδικό “National Geographic Traveler”, με αναγνωσιμότητα μεγαλύτερη των 70.000 αναγνωστών, αποτελεί την ποιοτικότερη ταξιδιωτική έκδοση στη Ρουμανία, ενώ έχει και σημαντική απήχηση στους επαγγελματίες του τουρισμού. Οι αναγνώστες του προέρχονται από το ανώτερο μορφωτικό επίπεδο και ταξιδεύουν περισσότερες φορές και για περισσότερες ημέρες από το μέσο όρο σε κάθε προορισμό που επισκέπτονται. Το “Auto Motor Sport”, με αναγνωσιμότητα 130.000 ατόμων, απευθύνεται στους λάτρεις του αυτοκινήτου και είναι κατάλληλο για την προβολή της Σαμοθράκης στο κοινό που ταξιδεύει οδικώς, το οποίο αποτελεί και τη μεγάλη πλειοψηφία των Ρουμάνων επισκεπτών.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top