Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΕλληνικές γεύσεις από την Aegean στο γαστρονομικό φεστιβάλ Taste of Athens
Γαστρονομία

Ελληνικές γεύσεις από την Aegean στο γαστρονομικό φεστιβάλ Taste of Athens

Αποκλειστικά και για πρώτη φορά, γεύσεις από το νέο μενού “Gastronomics 2020” στο Taste of Athens.

H Aegean υποστήριξη το Taste of Athens, τη μεγάλη γαστρονομική γιορτή της πόλης και προσέφερε αποκλειστικά και για πρώτη φορά γεύσεις από το νέο μενού “Gastronomics 2020”.

Στην Τελετή Έναρξης του φεστιβάλ, που πραγματοποιήθηκε στο Περιστύλιο του Ζαππείου, το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει γεύσεις από το νέο μενού “Gastronomics 2020” και να γνωρίσει από κοντά τους βραβευμένους Executive Chefs της Aegean, Λευτέρη Λαζάρου, Χριστόφορο Πέσκια και Στέλιο Παρλιάρο. Παράλληλα, 7 Miles+Bonus Gold μέλη, μαζί με τους συνοδούς τους, γεύτηκαν πρώτοι ένα δείπνο εμπνευσμένο από το μενού “Gastronomics 2020”, συνδυασμένο με επιλεγμένες, από τον Master of Wine Κωνσταντίνο Λαζαράκη, ετικέτες κρασιών της Business Class 2020.

Oι δράσεις της Aegean στο φεστιβάλ κορυφωθηκαν την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, όπου 20 Miles+Bonus μέλη,  μέσω του Miles+Bonus Memories, είχαν την ευκαιρία να παρευρεθούν στην Executive VIP σουίτα της Aegean, να συνομιλήσουν με τους Executive Chefs και να συμμετάσχουν σε μία γευσιγνωσία κρασιών της Business Class.

Καθ’όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, μία γλυκιά έκπληξη Aegean περίμενε όλους όσους επισκέπτονται το περίπτερο του Στέλιου Παρλιάρου.

Τι είναι το “Gastronomics”
Από το 2018, οι Λευτέρης Λαζάρου, Χριστόφορος Πέσκιας και Στέλιος Παρλιάρος, καθώς και ο Master of Wine Κωσταντίνος Λαζαράκης, έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους με την Aegean δημιουργώντας τη νέα φιλοσοφία των μενού “Gastronomics”. Mια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία ελληνικών πιάτων και κρασιών, που στόχο έχει να ταξιδέψει τις ελληνικές γεύσεις στον κόσμο. Αντλώντας έμπνευση από τον γευστικό πλούτο, τις πρώτες ύλες, τα αρώματα αλλά και τη φύση της Ελλάδας, η Aegean αναδεικνύει με κάθε ευκαιρία την ελληνική γαστρονομία σε όλο τον κόσμο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024