Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Κύπρος

Κύπρος: Το Υφυπουργείο Τουρισμού τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού με εκπαιδευτικές εκδρομές

Βίκυ Καραντζαβέλου - 30 Σεπτέμβριος 2019, 11:42

Το Υφυπουργείο Τουρισμού της Κύπρου τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού διοργανώνοντας εκδρομές για την ενημέρωση των στελεχών του


Η 27η Σεπτεμβρίου κάθε χρόνου έχει καθιερωθεί  ως η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού θυμίζοντας σε όλους το μέγεθος και τη βαρύτητα του τουριστικού τομέα όχι μόνο σε οικονομικό αλλά και σε πολιτιστικό, κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο. Για την Κύπρο, ο τουριστικός τομέας αποτελεί έναν από τους κύριους πυλώνες της οικονομίας και όχημα ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας για τον τόπο.

Θέλοντας να τιμήσει τη μέρα αυτή, το Υφυπουργείο Τουρισμού πραγματοποίησε εκπαιδευτικές εκδρομές για το προσωπικό του. Συγκεκριμένα, από 23-26 Σεπτεμβρίου έγιναν επισκέψεις στο Τρόοδος, στην Ορεινή Λάρνακα και στον Καλοπαναγιώτη για ενημέρωση σε θέματα φυσικού περιβάλλοντος, πολιτιστικής κληρονομιάς κλπ. Οι εκδρομές πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Ίδρυμα Terra Cypria.

Παράλληλα με τις πιο πάνω εκδηλώσεις, την 27η Σεπτεμβρίου, λειτουργοί του Υφυπουργείου έκαναν παρουσιάσεις για τη σημασία του τουριστικού τομέα σε αριθμό δημοτικών σχολείων.

Τέλος, σημειώνεται ότι το Υφυπουργείο Τουρισμού έχει θέσει υπό την αιγίδα του το επίσημο δείπνο που διοργανώθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, από τον Σύνδεσμο Αρχιμαγείρων Κύπρου, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top