Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΣεμινάριο για σομελιέ μελιού στο Λονδίνο με 750 λίρες (!) το άτομο
Αγροτουρισμός

Σεμινάριο για σομελιέ μελιού στο Λονδίνο με 750 λίρες (!) το άτομο

Το πρόγραμμα πιστοποίησης θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 15 Νοεμβρίου στο DoubleTree by Hilton Hotel London με κόστος 750 λίρες ανά άτομο.

Τη στιγμή η Ελλάδα παράγει και διαθέτει μέλι άριστης ποιότητας, κάτι που θα μπορούσε να εκμεταλλευθεί ευρέως και στον τομέα του αγροτουρισμού, άλλες χώρες, όπως η Βρετανία, προωθούν μια εναλλακτική τουριστική εμπειρία, διοργανώνοντας σεμινάρια για σομελιέ μελιού, με κόστος 750 λίρες κατ’άτομο.
Σκοπός του προγράμματος είναι η αύξηση της ευαισθητοποίησης και της απόκτησης εμπειρίας στο μέλι και επιτρέπει στους συμμετέχοντες να αξιολογούν την ποιότητα και την ποικιλία των μελιών που υπάρχουν.
Για τους μελισσοκόμους και τους κατασκευαστές είναι χρήσιμο για την σωστή επισήμανση των προϊόντων τους σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ.
Το μάθημα πιστοποίησης απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε μελισσοκόμους και τεχνικούς, αλλά και σε άλλους επαγγελματίες που έρχονται σε επαφή με το μέλι (όπως βοτανολόγοι, διατροφολόγοι, διαιτολόγοι, σεφ ή “foodies”) και όσοι επιθυμούν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους για το μέλι.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024