Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Αναστέλλει το πτητικό πρόγραμμα του Νοεμβρίου η Tus Air

Τατιάνα Ρόκου - 01 Οκτώβριος 2019, 16:05

Στόχος η επανέναρξη των πτητικών προγραμμάτων το καλοκαίρι του 2020.


Η αεροπορική εταιρεία Tus Air θα εκτελεί πτήσεις μέχρι τέλος Οκτωβρίου, ενώ από 1η Νοεμβρίου θα προχωρήσει σε αναστολή του πτητικού της προγράμματος χωρίς να υπάρχει κάποιο σαφές χρονοδιάγραμμα για την επανέναρξη του, με στόχο το καλοκαίρι του 2020 την επανέναρξη των πτητικών της προγραμμάτων.
 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “Η ΚΑΘΜΕΡΙΝΗ”,η Tus Air αναμένεται να εκτελεί κάποιες μεμωνομένες ναυλωμένες πτήσεις τηρώντας τις συμφωνίες που διατηρεί με ορισμένους ταξιδιωτικούς πράκτορες και γι αυτόν το λόγο, η εταιρία έχει προχωρήσει αποδέσμευση προσωπικού, χωρίς να σημαίνει ότι κλείνει η εταιρία. Η Tus Air μέχρι και σήμερα θα εκτελεί δρομολόγια από Λάρνακα προς Ιωάννινα και Τελ Αβιβ.
 
Σε ότι αφορά το Ισραήλ, το κενό θα καλύψει όπως όλα δείχνουν η αεροπορική εταιρεία El Al με έδρα το Τελ Αβίβ, η οποία αναμένεται να αυξήσει τις πτήσεις της από τη Λάρνακα από επτά σε έντεκα τη βδομάδα. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει το ενδεχώμενο αλλαγής της εμπορικής επωνυμίας της εταιρείας αλλά και τις ενίσχυσης του στόλου της, ενώ μέχρι στιγμής περιλαμβάνει δύο αεροσκάφη Fokker 100 χωρητικότητας 100 θέσεων και πέντε Fokker 70 χωρητικότητας 80 θέσεων.|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top