Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήFam trip του ΕΟΤ για προβολή στη Ρωσία του εναλλακτικού τουρισμού σε Ναύπλιο, Λακωνία και Πόρο
Προβολή προορισμού

Fam trip του ΕΟΤ για προβολή στη Ρωσία του εναλλακτικού τουρισμού σε Ναύπλιο, Λακωνία και Πόρο

Στόχος του ταξιδιού ήταν η προβολή και η προώθηση στη τουριστική αγορά της Ρωσίας της διαδρομής Ναύπλιο – Πόρος – Σπάρτη – Μυστράς – Μονεμβασιά – Αερόπολη – σπήλαιο Δυρού, ως προορισμού πολλαπλών επιλογών εναλλακτικού τουρισμού.

Ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) στο Ναύπλιο, τη Λακωνία και τον Πόρο για τρεις δημοσιογράφους και έναν Τ.Ο. από την Ρωσία, διοργάνωσε από τις 26 έως τις 30 Σεπτεμβρίου η Υπηρεσία ΕΟΤ Ρωσίας & ΚΑΚ, με την υποστήριξη του Δήμων Ναυπλίου, Πόρου και Σπάρτης, καθώς και της Ένωσης Ξενοδόχων Λακωνίας. Στόχος του ταξιδιού ήταν η προβολή και η προώθηση στη τουριστική αγορά της Ρωσίας της διαδρομής Ναύπλιο – Πόρος – Σπάρτη – Μυστράς – Μονεμβασιά – Αερόπολη – σπήλαιο Δυρού, ως προορισμού πολλαπλών επιλογών εναλλακτικού τουρισμού.


Συνάντηση της ρωσικής αντιπροσωπείας με τον δήμαρχο της Σπάρτης, κ. Πέτρο Δούκα (δεύτερος από δεξιά) και την αντιδήμαρχο, κα Γεωργία Ζαχαράκη (δεξιά).

Στο ταξίδι συμμετείχαν η ανταποκρίτρια της μεγαλύτερης ειδησεογραφικής πλατφόρμας της χώρας Lenta.ru (44 εκατ. μοναδικοί επισκέπτες μηνιαίως), Veronika Gudkova, η δημοσιογράφος του in-flight περιοδικού UAM της αεροπορικής εταιρείας Ural Airlines, Oksana Soboleva, η διαχειρίστρια των social media και site του GNTO Russia και συνοδός της αποστολής, Anna Evsyukova και η επικεφαλής του τμήματος marketing του Τ.Ο. PANTEON, Nazezhda Tarbaeva, οι οποίες ανακάλυψαν την ιστορική αυτή διαδρομή, γνώρισαν τα τοπικά προϊόντα με επισκέψεις σε παραδοσιακές επιχειρήσεις, τοπικά οινοποιεία και ελαιοτριβεία, ξεναγήθηκαν σε αρχαιολογικά μνημεία, μουσεία και σημεία ενδιαφέροντος, ενώ απέκτησαν και προσωπικές εμπειρίες από τις περιοχές αυτές.

Το συγκεκριμένο fam trip εντάσσεται στις στοχευμένες ενέργειες της Υπηρεσίας ΕΟΤ Ρωσίας & ΚΑΚ για περαιτέρω ενίσχυση της προτίμησης των Ρώσων για διακοπές όλες τις εποχές του χρόνου σε περιοχές ιδιαίτερου φυσικού, ιστορικού και πολιτιστικού κάλλους.

Από την επίσκεψη των Ρώσων δημοσιογράφων στον Πόρο. Εικονίζονται, από αριστερά, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Πόρου, κ. Γιώργος Κλείσας, η επικεφαλής του τμήματος marketing του Τ.Ο PANTEON, Nazezhda Tarbaeva, ο διευθυντής της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κ. Γιάννης Μανιάτης, η δημοσιογράφος του in-flight περιοδικού UAM της Ural Airlines, Oksana Soboleva, η διαχειρίστρια των social media και site του GNTO Russia, Anna Evsyukova, η δημοσιογράφος της ιστοσελίδας Lenta.ru, Veronika Gudkova, και ο εκπρόσωπος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Πόρου, κ. Τάσος Φιακάς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024