Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Η Greek Panorama στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις εναλλακτικού τουρισμού

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 October 2019, 13:00

Το 'Alternative Tourism Corner' και το 'Traditional Guest Houses Corner' θα φιλοξενήσουν για πρώτη φορά επιχειρήσεις, οι οποίες θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν εκπτώσεις και να παρουσιάσουν τις δραστηριότητές τους στους επισκέπτες.


H Greek Panorama στο Ζάππειο Μέγαρο (15-16 Νοεμβρίου) στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις που ασχολούνται με τον εναλλακτικό τουρισμό και τα μικρά παραδοσιακά καταλύματα από ολόκληρη την Ελλάδα - δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρουσιαστούν στο αθηναϊκό κοινό και να προωθήσουν δυνατές προσφορές για τις ημέρες της έκθεσης.

Δύο κατάλληλα διαμορφωμένοι χώροι, το “Alternative Tourism Corner” και το “Traditional Guest Houses Corner” αντίστοιχα, θα φιλοξενήσουν για πρώτη φορά επιχειρήσεις, οι οποίες με την υποστήριξη των διοργανωτών - θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν εκπτώσεις και να παρουσιάσουν τις δραστηριότητές τους στους επισκέπτες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους έως και τις 15 Οκτωβρίου.

Η Greek Panorama διοργανώνεται από την εταιρεία North Events και τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, του Παγκόσμιου Συμβούλιου Αειφόρου Τουρισμού (GSTC), του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ) και της Συνομοσπονδίας Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος (ΣΕΤΚΕ). Σημαντική επίσης είναι η στρατηγική συμμετοχή του εγνωσμένης αξίας Ταξιδιωτικού Οργανισμού Argo Travel ως Επίσημο Συνεργάτη και συνδιοργανωτή για το Forum και την ενότητα Β2Β με Hosted Buyers από το εξωτερικό, αλλά και ως επίσημο ταξιδιωτικό γραφείο υπεύθυνο για την έκθεση. Στρατηγικός συνεργάτης του Forum και των B2B Συναντήσεων είναι και η Alpha Marketing. Η North Events διαθέτει δεκαετή και πλέον εμπειρία στην προώθηση του ελληνικού τουρισμού και της γαστρονομίας στο εξωτερικό, μέσα από τις εκθέσεις και roadshow, στις σκανδιναβικές χώρες, στην Πολωνία, τη Ρουμανία και τις ΗΠΑ.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top