Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Δημιουργία θέσης Chief Operating Officer στην Ηλέκτρα Management

Βίκυ Καραντζαβέλου - 03 October 2019, 14:55

O COO, στο οργανόγραμμα της εταιρείας, θα προΐσταται όλων των διοικητικών τμημάτων και των ξενοδοχείων.


Σε συνέχεια της αναδιοργάνωσης της εταιρείας Ηλέκτρα Management, η οποία ασκεί τη διοίκηση του ομίλου ξενοδοχείων Ηλέκτρα, δημιουργήθηκε ένα νέο επίπεδο διοίκησης μεταξύ του προέδρου και των CEO’s της εταιρείας και των υπολοίπων διευθύνσεων, το οποίο θα εκφράζεται από τη θέση του Chief Operating Officer (COO). O COO, στο οργανόγραμμα της εταιρείας, θα προΐσταται όλων των διοικητικών τμημάτων και των ξενοδοχείων.

Τη θέση του COO της Ηλέκτρα Management ανέλαβε από 1η Οκτωβρίου 2019 ο κ. Γιώργος Σπυρόπουλος. ”Έχοντας συμπληρώσει τρεισήμισι πολύ πετυχημένα χρόνια ως γενικός διευθντής του Electra Metropolis, ο Γιώργος θα αναλάβει μία νέα μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του, την ουσιαστική συμμετοχή και συμβολή του στην περαιτέρω εξέλιξη και ενδυνάμωση του Ομίλου Ηλέκτρα. Η μέχρι τώρα επαγγελματική του πορεία έχει δείξει πως ξέρει να ανταποκρίνεται στα δύσκολα και να μπαίνει μπροστά σε κάθε προσπάθεια, εμπνέοντας τους συνεργάτες του και εκτελώντας με συνέπεια τις αποφάσεις της διοίκησης”, αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Η εταιρεία αποφάσισε να αναβαθμίσει στη θέση της διευθύντριας του Electra Metropolis από 1η Οκτωβρίου 2019, την κα Ειρήνη Ζαμπελάκη, την έως σήμερα υποδιευθύντρια και F&B Manager. ”Η Ειρήνη έχει αποδείξει τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές της, αλλά και την εξαιρετική της δυνατότητα να λειτουργεί μέσα στην ομάδα της και να την εμπνέει. Η εταιρεία μας είναι εξαιρετικά χαρούμενη, γιατί όχι μόνο εξελίσσεται στέλεχος από την ‘οικογένεια’ των Ηλέκτρα, αλλά επιπλέον, σε μία εποχή που πολύς λόγος γίνεται για το gender balance στο εργασιακό περιβάλλον, θα είμαστε ένα από τα ελάχιστα ξενοδοχεία στη χώρα με γυναίκα στο τιμόνι”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top