Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΔημιουργία θέσης Chief Operating Officer στην Ηλέκτρα Management
Ξενοδοχεία

Δημιουργία θέσης Chief Operating Officer στην Ηλέκτρα Management

O COO, στο οργανόγραμμα της εταιρείας, θα προΐσταται όλων των διοικητικών τμημάτων και των ξενοδοχείων.

Σε συνέχεια της αναδιοργάνωσης της εταιρείας Ηλέκτρα Management, η οποία ασκεί τη διοίκηση του ομίλου ξενοδοχείων Ηλέκτρα, δημιουργήθηκε ένα νέο επίπεδο διοίκησης μεταξύ του προέδρου και των CEO’s της εταιρείας και των υπολοίπων διευθύνσεων, το οποίο θα εκφράζεται από τη θέση του Chief Operating Officer (COO). O COO, στο οργανόγραμμα της εταιρείας, θα προΐσταται όλων των διοικητικών τμημάτων και των ξενοδοχείων.

Τη θέση του COO της Ηλέκτρα Management ανέλαβε από 1η Οκτωβρίου 2019 ο κ. Γιώργος Σπυρόπουλος. “Έχοντας συμπληρώσει τρεισήμισι πολύ πετυχημένα χρόνια ως γενικός διευθντής του Electra Metropolis, ο Γιώργος θα αναλάβει μία νέα μεγάλη πρόκληση στην καριέρα του, την ουσιαστική συμμετοχή και συμβολή του στην περαιτέρω εξέλιξη και ενδυνάμωση του Ομίλου Ηλέκτρα. Η μέχρι τώρα επαγγελματική του πορεία έχει δείξει πως ξέρει να ανταποκρίνεται στα δύσκολα και να μπαίνει μπροστά σε κάθε προσπάθεια, εμπνέοντας τους συνεργάτες του και εκτελώντας με συνέπεια τις αποφάσεις της διοίκησης”, αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Η εταιρεία αποφάσισε να αναβαθμίσει στη θέση της διευθύντριας του Electra Metropolis από 1η Οκτωβρίου 2019, την κα Ειρήνη Ζαμπελάκη, την έως σήμερα υποδιευθύντρια και F&B Manager. “Η Ειρήνη έχει αποδείξει τις αδιαμφισβήτητες ικανότητές της, αλλά και την εξαιρετική της δυνατότητα να λειτουργεί μέσα στην ομάδα της και να την εμπνέει. Η εταιρεία μας είναι εξαιρετικά χαρούμενη, γιατί όχι μόνο εξελίσσεται στέλεχος από την ‘οικογένεια’ των Ηλέκτρα, αλλά επιπλέον, σε μία εποχή που πολύς λόγος γίνεται για το gender balance στο εργασιακό περιβάλλον, θα είμαστε ένα από τα ελάχιστα ξενοδοχεία στη χώρα με γυναίκα στο τιμόνι”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024