Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Φυσιολατρικός τουρισμός

Η Airbnb λανσάρει το Airbnb Animal Experiences

Τατιάνα Ρόκου - 04 October 2019, 10:52

Η Airbnb επιχειρεί να φέρει το σύγχρονο άνθρωπο σε αμεσότερη επαφή με τη φύση και τα ζώα, με αλληλεπίδραση μέσω 1.000 εμπειριών, με το Airbnb Animal Experiences.


Η Airbnb παρουσιάζει την υπηρεσία Animal Experiences - μια νέα κατηγορία εμπειριών, που επιτρέπουν στους ανθρώπους να κατανοήσουν καλύτερα τα ζώα μέσω της φροντίδας και ειδικής φιλοξενίας τους, θέτοντας ένα νέο πρότυπο για τον τουρισμό στη φύση. Με 1.000 εμπειρίες που “φιλοξενούν” πάνω από 300 είδη ζώων και ειδικούς, οι επισκέπτες μπορούν τώρα να κάνουν όρθια κωπηλασία με σανίδα μαζί με σκυλιά corgi, καγιάκ με περιβαλλοντολογους και μαθαίνουν να φροντίζουν μέλισσες κοντά σε μελισσοκόμους πόλεων.

Το Airbnb Animal Experiences προσφέρει έναν νέο τρόπο σύνδεσης με τα ζώα, έτσι ώστε ακόμα και οι πολυάσχολες αστικές περιοχές να επανασυνδεθούν με τον φυσικό κόσμο μέσω πεζοπορίας με σκύλους διάσωσης, συναντήσεις με αλπάκα ή αγκαλιάζοντας αγελάδες σε κάποιο λιβάδι. Οι επισκέπτες θα συναντήσουν τα ζώα σε μέρη που επιτρέπουν την ήπια παρατήρηση και θα φέρουν μια αίσθηση σύνδεσης διαφορετική από το να βγάλει κανείς selfie με ένα ζώο ή δε μια παράσταση με ζώα. Για όσους αναζητούν περισσότερη περιπέτεια, οι επισκέπτες μπορούν ακόμη να βοηθήσουν στη διάσωση κουταβιών που χάθηκαν στη ζώνη αποκλεισμού του Τσερνομπίλ, ή να ανακαλύψουν αρκτικές αλεπούδες.

Κάποιες από αυτές τις Airbnb Animal Experiences υπάρχουν στην πλατφόρμα μέσω συνεργασίας με το “The Dodo”, το Νο1 διεθνές μέσο ενημέρωσης για τους λάτρεις των ζώων.

”Με την τεχνολογία που καταλαμβάνει τόσο μεγάλο μέρος της ζωής μας, είναι εύκολο να αισθανόμαστε αποσυνδεδεμένοι από τη φύση και τα ζώα”, δήλωσε ο Brian Chesky, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρυτής της Airbnb. ”Ίσως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στα Social Media κυριαρχούν οι αναρτήσεις με ζώα. Η ζωή είναι καλύτερη με τα ζώα, αλλά για πολλούς πολυάσχολους ανθρώπους, το να τα βλέπουν μέσω μιας οθόνης είναι ό,τι πιο κοντινό μπορούν να έχουν. Με το Airbnb Animal Experiences, τόσο οι ντόπιοι όσο και οι ταξιδιώτες είναι μερικά μόνο κλικ μακριά από το να είναι δίπλα τους στον πραγματικό κόσμο και σε αντίθεση με πολλές άλλες αλληλεπιδράσεις, με υπεύθυνο τρόπο”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top