Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Αεροπορικές εταιρείες

Η Scoot 'Καλύτερη Low-Cost Αεροπορική Εταιρεία' στα 30ά TTG Travel Awards 2019

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 Οκτώβριος 2019, 09:32

Η Scoot, η οποία ανήκει εξ ολοκλήρου στη Singapore Airlines, πετά απευθείας από την Αθήνα στη Σιγκαπούρη με τα 787 Dreamliners.


Η Scoot κέρδισε το βραβείο “Best Low Cost Carrier” για την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού κατά τα 30α ετήσια βραβεία TTG Travel 2019. Πρόκειται για το πρώτο βραβείο της αεροπορικής εταιρείας από την ίδρυσή της TTG Asia Media το 2011, απόδειξη της ολοένα και αυξανόμενης παγκόσμιας κλίμακας της αεροπορικής εταιρείας και τη δημοτικότητας ανάμεσα στους πελάτες της.

Ο Lee Lik Hsin, διευθύνων σύμβουλος της Scoot, δήλωσε: “Η Scoot είναι μια γεμάτη πάθος εταιρεία, η οποία προσπαθεί να καταστήσει το ταξίδι εφικτό για όλους. Εργαζόμαστε σκληρά συνεχώς σκληρά για να βελτιώσουμε την ταξιδιωτική εμπειρία των πελατών μας και να προσφέρουμε μεγαλύτερη αξία στο ταξίδι τους. Ως Scoot είμαστε ευγνώμων και ταυτόχρονα ενθουσιασμένοι που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο παραμένοντας επικεντρωμένοι στην υπέρβαση των προσδοκιών των πελατών μας, ακόμη και όταν επεκτεινόμαστε σε παγκόσμιο επίπεδο”.

Τα βραβεία TTG Travel Awards διοργανώνονται κάθε χρόνο από την TTG Asia, με την ψηφοφορία να είναι ανοιχτή στους αναγνώστες των εκδόσεων του ομίλου TTG καθώς και σε επαγγελματίες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας.

Καθώς η Scoot συνεχίζει να αναπτύσσεται με την ένταξη στο δίκτυο της εννέα νέων προορισμών μέχρι το τέλος του 2020, η αεροπορική εταιρεία εστιάζει στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών, προσφέροντας παράλληλα στους πελάτες της μεγαλύτερη αξία στην ταξιδιωτική τους εμπειρία. Για το σκοπό αυτό, από τις 22 Οκτωβρίου 2019 η Scoot θα μεταφέρει τις δραστηριότητές της από το αεροδρόμιο Singapore Changi Terminal 2 στο Terminal 1, μια κίνηση που επιδιώκει να ενισχύσει την εμπειρία πριν από την πτήση καθώς και να διευκολύνει την ανάπτυξη της εταιρείας στο μέλλον. Επιπλέον, σύμφωνα με το όραμά της εταιρείας να καταστήσει το ταξίδι εφικτό για όλους, η Scoot έχει καταργήσει όλες τις χρεώσεις διεκπεραίωσης πληρωμών παγκοσμίως, με ισχύ από τις 23 Σεπτεμβρίου 2019 για όλες τις κρατήσεις που γίνονται στα απευθείας κανάλια.

Η Scoot, η οποία ανήκει εξ ολοκλήρου στη Singapore Airlines, πετά απευθείας από την Αθήνα στη Σιγκαπούρη με τα 787 Dreamliners. Οι πελάτες που ταξιδεύουν από την Αθήνα μπορούν να μεταβούν από τη Σιγκαπούρη σε περισσότερους από 60 προορισμούς σε 17 χώρες μέσω του δικτύου της Scoot, συμπεριλαμβανομένου και δημοφιλών προορισμών στην Αυστραλία, την Ταϊλάνδη, το Λάος και τη Μαλαισία.

Από δεξιά, ο Lee Lik Hsin, ο CEO της Scoot, ο Darren Ng, Managing Director της TTG Asia Media, η Zoey Zuo, Scoot Cabin Crew, ο Calvin Chan, Scoot Acting Chief Commercial Officer, και ο Pierre Quek, εκδότης της TTG Travel Trade Publishing, κατά τη διάρκεια της απονομής του βραβείου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top