Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θρησκευτικός τουρισμός

Γνωριμία του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού με τους θρησκευτικούς θησαυρούς της Κύπρου

Βίκυ Καραντζαβέλου - 09 October 2019, 13:45

Η διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού ενημερώθηκε για το θρησκευτικό θησαυρό της Κύπρου, τα προσκυνήματα της οποίας θα επισκεφθούν ως μέλη ειδικής επιχειρηματικής αποστολής τον επόμενο Δεκέμβριο, προκειμένου να τα συμπεριλάβουν στους προσκυνηματικούς προορισμούς διακοπών τους.


Μια ξεχωριστή συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στην Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου και συγκεκριμένα στο Συνοδικό Γραφείο Προσκυνηματικών Περιηγήσεων της Εκκλησίας της Κύπρου, όπου η διευθύντρια Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Προαθωνικού Οργανισμού Τουρισμού κα Μαρία Παππά ενημέρωσε το Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μεσαορίας, κ. Γρηγόριο για το σχεδιασμό, αναφορικά με την προσκυνηματική περιήγηση που ξεκινά από τη Θεσσαλονίκη, συνεχίζει στην Ανατολική Χαλκιδική και τον Άθωνα και καταλήγει στα προσκυνηματικά μνημεία του Παγγαίου και της Αμφίπολης, όπως αναφέρει το CyprusHighlights.com.

Η κα Παππά ενημερώθηκε για το θρησκευτικό θησαυρό της Κύπρου, τα προσκυνήματα της οποίας θα επισκεφθούν ως μέλη ειδικής επιχειρηματικής αποστολής τον επόμενο Δεκέμβριο, προκειμένου να τα συμπεριλάβουν στους προσκυνηματικούς προορισμούς διακοπών τους.

Παρούσα στην συνάντηση η υπεύθυνη για την προώθηση του Προορισμού Αριστείας της Ορεινής Λάρνακας και πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας κα Άννα Κοσμά, η οποία τα τελευταία χρόνια ανέπτυξε αρκετές επαφές με την τοπική και επιχειρηματική κοινωνία της Ανατολικής Χαλκιδικής, με στόχο την δικτύωση, αλλά και τη συνέργεια για αμοιβαίο όφελος.

Τον Απρίλιο του 2020, επιχειρηματική αποστολή από την Κύπρο ακολουθεί ”τη δική μας διαδρομή” και η ανταλλαγή αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.

Η κα Κοσμά και η κα Παππά επισκέφθηκαν τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη και ακολούθως έτυχαν ξενάγησης στο Βυζαντινό Μουσείο του Ιδρύματος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’.Πηγή (κείμενο και φωτό): CyprusHighlights.com.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top