Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
TOs

Η Hays Travel εξαγοράζει και τα 555 καταστήματα της Thomas Cook στη Βρετανία

Τατιάνα Ρόκου - 09 Οκτώβριος 2019, 14:11

Η Hays Travel έχει ήδη προσλάβει 421 άτομα από την Thomas Cook και έχει κάνει και άλλες προσφορές εργασίας σε πρώην υπαλλήλους της.


Η Hays Travel πρόκειται να εξαγοράσει 555 πρώην καταστήματα της Thomas Cook σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Ανακοίνωση από την Υπηρεσία Αφερεγγυότητας της Βρετανίας αναφέρει ότι αυτό θα σημαίνει ευκαιρίες απασχόλησης για ένα “σημαντικό” αριθμό του πρώην προσωπικού λιανικής της Thomas Cook.

Η Hays Travel έχει ήδη προσλάβει 421 άτομα από την Thomas Cook και έχει κάνει και άλλες προσφορές εργασίας σε πρώην υπαλλήλους της.

Ο David Chapman, επίσημος αποδέκτης της πρότασης, δήλωσε: “Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έχουμε συνάψει συμφωνία με την Hays Travel για να αποκτήσουμε ολόκληρο το κομμάτι της λιανικής της Thomas Cook, το οποίο περιλαμβάνει 555 καταστήματα σε όλη τη χώρα. Αυτό αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα στη διαδικασία της ρευστοποίησης των περιουσιακών της στοιχείων”.

Ο Jim Tucker, συνεργάτης στην KPMG και Joint Special Manager στο Τμήμα Λιανικής της Thomas Cook, ανέφερε: “Πρόκειται για ένα εξαιρετικά θετικό αποτέλεσμα και είμαστε στην ευχάριστη θέση να εξασφαλίσουμε αυτήν τη συμφωνία, παρέχοντας ευκαιρίες επανένταξης στην αγορά εργασίας ενός σημαντικού αριθμού πρώην εργαζομένων της Thomas Cook και εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο το μέλλον των καταστημάτων λιανικής πώλησης σε όλο το βρετανικό δίκτυο. Είμαστε ευχαριστημένοι που πετύχαμε κάτι τέτοιο τόσο σύντομα και εν μέσω μιας περίπλοκης διαδικασίας εκκαθάρισης. Τις επόμενες εβδομάδες θα συνεργαστούμε στενά με την Hays Travel και τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων, για να διασφαλίσουμε την ομαλή μετάβασή τους”.

Οι John και Irene Hays, εκτελεστικός διευθυντής και πρόεδρος του ομίλου της Hays Travel Limited αντίστοιχα, δήλωσαν: “Η Thomas Cook ήταν μια πολύ αγαπημένη μάρκα, που απασχολούσε ταλαντούχους ανθρώπους και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με πολλούς από αυτούς”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top