Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά καταλύματα

Νόμιμες οι τελευταίες αρχαιρεσίες και το Δ.Σ. στη ΣETKE με τελεσίδικη απόφαση

Τατιάνα Ρόκου - 09 October 2019, 14:55

Η διοίκηση της ΣΕΤΚΕ καλεί όλα τα μέλη της να παραμερίσουν πρόσκαιρες διαφωνίες και προσωπικές φιλοδοξίες και να 'συμπορευθούν για ένα καλύτερο μέλλον για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων, αλλά και γι’αυτό καθ’αυτό τον ελληνικό τουρισμό'.


Πανηγυρική δικαίωση” συνιστά για τη Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος η τελεσίδικη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία απορρίπτει την προσπάθεια “των γνωστών πλέον πολεμίων της ΣΕΤΚΕ να ακυρώσουν το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας, ζητώντας την επανάληψή της και διεκδικώντας παράλληλα να οριστούν ως προσωρινή διοίκηση”, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία.

Η υπ. αριθμόν 1665/2019 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που έρχεται σε συνέχεια της από 24.04.2019 απόφασης του Πρωτοδικείου, η οποία απέρριπτε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΣΕΤΚΕ, επιβεβαιώνει πως οι διοικήσεις προκύπτουν μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, όπως συνέβη στην περίπτωση της ΣΕΤΚΕ, η οποία ακολούθησε το γράμμα του νόμου για την εκλογή του διοικητικού της συμβουλίου. Και αποδεικνύει πως οι διοικήσεις δεν προκύπτουν μέσω της νομικής οδού, αλλά της κάλπης.

Η απόφαση των Δικαστικών Αρχών βάζει τέλος σε κάθε προσπάθεια δυσφήμισης και διασυρμού της Συνομοσπονδίας και αν και αναμενόμενη, δίνει νέα δύναμη στα μέλη του διοικητικού της συμβουλίου να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους, με αποκλειστικό στόχο και σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου.

Επιτέλους οι γνωστοί-άγνωστοι που λειτουργούν ως περιφερόμενος θίασος θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η ΣΕΤΚΕ, πιο δυνατή από ποτέ, συνεχίζει και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί, με υπευθυνότητα και δυναμισμό τους Έλληνες επιχειρηματίες μικρών τουριστικών καταλυμάτων”.

Ωστόσο, η διοίκηση της ΣΕΤΚΕ, αναγνωρίζοντας ότι η ενότητα είναι μονόδρομος για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου, για μία ακόμη φορά καλεί όλα τα μέλη της να παραμερίσουν πρόσκαιρες διαφωνίες και προσωπικές φιλοδοξίες και να συμπορευθούν για ένα καλύτερο μέλλον για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων, αλλά και γι’αυτό καθ’αυτό τον ελληνικό τουρισμό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top