Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΝόμιμες οι τελευταίες αρχαιρεσίες και το Δ.Σ. στη ΣETKE με τελεσίδικη απόφαση
Τουριστικά καταλύματα

Νόμιμες οι τελευταίες αρχαιρεσίες και το Δ.Σ. στη ΣETKE με τελεσίδικη απόφαση

Η διοίκηση της ΣΕΤΚΕ καλεί όλα τα μέλη της να παραμερίσουν πρόσκαιρες διαφωνίες και προσωπικές φιλοδοξίες και να 'συμπορευθούν για ένα καλύτερο μέλλον για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων, αλλά και γι’αυτό καθ’αυτό τον ελληνικό τουρισμό'.

Πανηγυρική δικαίωση” συνιστά για τη Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Τουριστικών Καταλυμάτων Ελλάδος η τελεσίδικη απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, η οποία απορρίπτει την προσπάθεια “των γνωστών πλέον πολεμίων της ΣΕΤΚΕ να ακυρώσουν το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας, ζητώντας την επανάληψή της και διεκδικώντας παράλληλα να οριστούν ως προσωρινή διοίκηση“, σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Συνομοσπονδία.

Η υπ. αριθμόν 1665/2019 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, που έρχεται σε συνέχεια της από 24.04.2019 απόφασης του Πρωτοδικείου, η οποία απέρριπτε την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΣΕΤΚΕ, επιβεβαιώνει πως οι διοικήσεις προκύπτουν μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες, όπως συνέβη στην περίπτωση της ΣΕΤΚΕ, η οποία ακολούθησε το γράμμα του νόμου για την εκλογή του διοικητικού της συμβουλίου. Και αποδεικνύει πως οι διοικήσεις δεν προκύπτουν μέσω της νομικής οδού, αλλά της κάλπης.

Η απόφαση των Δικαστικών Αρχών βάζει τέλος σε κάθε προσπάθεια δυσφήμισης και διασυρμού της Συνομοσπονδίας και αν και αναμενόμενη, δίνει νέα δύναμη στα μέλη του διοικητικού της συμβουλίου να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους, με αποκλειστικό στόχο και σκοπό την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου.

Επιτέλους οι γνωστοί-άγνωστοι που λειτουργούν ως περιφερόμενος θίασος θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η ΣΕΤΚΕ, πιο δυνατή από ποτέ, συνεχίζει και θα συνεχίσει να εκπροσωπεί, με υπευθυνότητα και δυναμισμό τους Έλληνες επιχειρηματίες μικρών τουριστικών καταλυμάτων“.

Ωστόσο, η διοίκηση της ΣΕΤΚΕ, αναγνωρίζοντας ότι η ενότητα είναι μονόδρομος για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου, για μία ακόμη φορά καλεί όλα τα μέλη της να παραμερίσουν πρόσκαιρες διαφωνίες και προσωπικές φιλοδοξίες και να συμπορευθούν για ένα καλύτερο μέλλον για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων, αλλά και γι’αυτό καθ’αυτό τον ελληνικό τουρισμό.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024