Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Βιώσιμη ανάπτυξη μέσω του OPENENERGY για το Porto Palace Hotel Thessaloniki

Τατιάνα Ρόκου - 10 October 2019, 09:55

Το Porto Palace Hotel εγκατέστησε στην οροφή του εύκαμπτα Οργανικά Φωτοβολταϊκά Πάνελ (OPV Panel), υψηλής αισθητικής, τα οποία παράγονται σε όλες τις διαστάσεις και προσαρμόζονται σε κάθε επιφάνεια.


Το Porto Palace Hotel συμμετέχει στην Ενιαία Δράση Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας “Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ” του Ε.Π. ”Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)”, ΕΣΠΑ 2014 – 2020. Για ένα πιο “πράσινο” μέλλον, αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια, το ξενοδοχείο συνεργάζεται με το OPENENERGY, το οποίο φέρνει την επανάσταση στη συγκομιδή ενέργειας, παρέχοντας στην αγορά πρωτοποριακά προϊόντα και λύσεις αξιοποίησης της ηλιακής ενέργειας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, το Porto Palace Hotel εγκατέστησε στο rooftop του εύκαμπτα Οργανικά Φωτοβολταϊκά Πάνελ (OPV Panel), υψηλής αισθητικής, τα οποία παράγονται σε όλες τις διαστάσεις και προσαρμόζονται σε κάθε επιφάνεια. Επιπλέον, στα πλεονεκτήματα της συγκεκριμένης τεχνολογίας συγκαταλέγονται το μικρό βάρος, το χαμηλό κόστος και η δυνατότητα φορητότητας. Η εγκατάσταση επιτρέπει είτε την άμεση φόρτιση ηλεκτρικών συσκευών (π.χ. κινητά τηλέφωνα, laptops) και την τροφοδοσία συσσωρευτών ενέργειας, είτε τη διοχέτευση ενέργειας στο κεντρικό δίκτυο ηλεκτρισμού, επιτυγχάνοντας το μέγιστο βαθμό απόδοσης.

Συμμετέχοντας στη δράση αυτή, το Porto Palace αξιοποιεί τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, συνδέοντας αρμονικά το βιομηχανικό παρελθόν του κτιρίου με το μέλλον της βιώσιμης ανάπτυξης στον τομέα της φιλοξενίας.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top