Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Η FedHATTA παρουσιάζει στην ελληνική αγορά την Ιορδανία

Βίκυ Καραντζαβέλου - 10 Οκτώβριος 2019, 10:24

Οι 'Προτεινόμενοι Προορισμοί' της FedHATTA έχουν σκοπό να προτείνουν προορισμούς που έχουν να προσφέρουν ενδιαφέρον, εμπειρίες, γνώση, αναψυχή.


Μετά τις επαφές με τον Οργανισμό Τουρισμού της Ιορδανίας, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Βενέδικτο και την Επιτροπή του Ιορδάνη Ποταμού, η FedHATTA προχώρησε στην προβολή της Ιορδανίας, ως σημαντικού για την Ελλάδα θρησκευτικού προορισμού, μέσα από το αφιέρωμα στην κατηγορία “Προτεινόμενοι Προορισμοί” της ιστοσελίδας fedhatta.gr.
 
“Ένα μεγάλο μέρος από την ζωή του Ιησού εντοπίζεται στην Ιορδανία, έτσι όποιος πιστός πραγματικά θέλει να πραγματοποιήσει προσκύνημα αφιερωμένο στην θρησκεία του Χριστιανισμού και στα πιστεύω του, εκεί μπορεί να βρει πολλά σημαντικά αξιοθέατα”, δήλωσε ο πρόεδρος της FedHATTA κ. Λύσανδρος Τσιλίδης.

“Αλλά πολύ ενδιαφέρον έχει και το ιστορικό και αρχαιολογικό υπόβαθρο αυτής της χώρας. Είναι μια χώρα με μακρά ιστορία, και αυτό για έναν σύγχρονο ταξιδιώτη, σημαίνει ‘μεγάλο ενδιαφέρον’. Οι ‘προτεινόμενοι προορισμοί’ της FedHATTA έχουν σκοπό να προτείνουν προορισμούς που έχουν να προσφέρουν αυτό ακριβώς: ενδιαφέρον, εμπειρίες, γνώση, αναψυχή. Η Ιορδανία είναι μια χώρα – προορισμός για όσους εργάζονται για τον θρησκευτικό θεματικό τουρισμό”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top