Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεργασία της Eyewide Digital Marketing Agency με την Helix Imageworks
Τεχνολογία

Συνεργασία της Eyewide Digital Marketing Agency με την Helix Imageworks

Η Eyewide και η Helix συμφώνησαν να ενώσουν δυνάμεις προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών σε νέα ξενοδοχεία αλλά και σε ξενοδοχεία που ανακατασκευάζονται ή ανακαινίζονται.

Μια στρατηγική συνεργασία ξεκίνησε ανάμεσα στην Eyewide Digital Marketing Agency και τη Helix Imageworks με αφετηρία τον κοινό χώρο δραστηριοποίησης, δηλαδή την παροχή υπηρεσιών σε ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

Η Eyewide και η Helix συμφώνησαν να ενώσουν δυνάμεις προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών σε νέα ξενοδοχεία αλλά και σε ξενοδοχεία που ανακατασκευάζονται ή ανακαινίζονται και θέλουν να προβληθούν σωστά εν όψει του ανοίγματος τους, προκειμένου να προσεγγίσουν το κοινό τους και να προωθήσουν τις πωλήσεις τους.

Η Helix Imageworks είναι μια καινοτόμος δημιουργική εταιρεία με υψηλή εξειδίκευση στον τομέα της τρισδιάστατης φωτορεαλιστικής παρουσίασης. Έχει πολυετή εμπειρία και πλήθος επιτυχών συνεργασιών με ξενοδόχους και προσφέρει πρωτοποριακά εργαλεία και λύσεις για την παρουσίαση και προβολή ξενοδοχειακών έργων πριν την υλοποίηση τους.

Η Eyewide Digital Marketing Agency δραστηριοποιείται από το 2008 στον χώρο του ψηφιακού μάρκετινγκ, με ειδίκευση στον χώρο του τουρισμού. Έχει μεγάλη εμπειρία στο άνοιγμα νέων ξενοδοχείων, στα οποία προσφέρει όλο το φάσμα υπηρεσιών digital marketing (web design & development, google ads, social media marketing, SEO), ενώ παράλληλα αναλαμβάνει και τις online πωλήσεις τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024