Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟ όμιλος ξενοδοχείων Aegean Star Hotels επιλέγει τις ξενοδοχειακές λύσεις Information Display της LG
Εξοπλισμός

Ο όμιλος ξενοδοχείων Aegean Star Hotels επιλέγει τις ξενοδοχειακές λύσεις Information Display της LG

Το επαγγελματικό τμήμα Business Solutions της LG εξόπλισε τέσσερα ξενοδοχεία του ομίλου με ξενοδοχειακές τηλεοράσεις Pro:Centric.

Τις ξενοδοχειακές λύσεις του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions της LG Electronics (LG) επέλεξε ο όμιλος ξενοδοχείων Aegean Star Hotels για τον εξοπλισμό των δωματίων με LG Pro:Centric ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, ώστε τα πολυτελή καταλύματα να προσφέρουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία infotainment στους επισκέπτες. Τα ξενοδοχεία του ομίλου βρίσκονται σε εξαιρετικές τοποθεσίες στη Χαλκιδική και την Κρήτη και διακρίνονται για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχουν στους πελάτες τους.

Ο γνωστός ξενοδοχειακός όμιλος προμηθεύθηκε 1.472 Pro:Centric ξενοδοχειακές τηλεοράσεις 43 και 32 ιντσών της σειράς LG LU341H, οι οποίες υποστηρίζουν την Infotainment πλατφόρμα Pro:Centric. Η ξενοδοχειακή Infotainment πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου της LG προσφέρει στους ξενοδόχους τη δυνατότητα να επεξεργάζονται και να αναπτύσσουν τις δικές τους in-room digital concierge υπηρεσίες. Για την απλή και γρήγορη διαχείριση του περιεχόμενου των τηλεοράσεων σε όλο το δίκτυο των δωματίων επιλέχθηκε ο LG Pro:Centric Server PCS400R, ο οποίος ξεχωρίζει για την ευκολία εγκατάστασης, χρήσης και συντήρησης. Η υλοποίηση της ανωτέρω λύσης έγινε από τον επίσημο συνεργάτη της LG, Γ. Δρακουλάκη ΑΕ.

Τα πλεονεκτήματα των LG Pro:Centric Infotainment λύσεων, η αναγνώριση της ηγετικής θέσης της LG στον τουριστικό κλάδο μέσα από πληθώρα έργων με διακεκριμένα ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα, και η πολυετής συνεργασία έπαιξαν καίριο ρόλο στην επιλογή των συγκεκριμένων λύσεων από τον όμιλο Aegean Star Hotels.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, εμπορικός διευθυντής Τμήματος Business Solutions της LG Electronics, δήλωσε: “H ηγετική θέση της LG στο χώρο των επαγγελματικών λύσεων και των εξειδικευμένων ξενοδοχειακών προϊόντων και υπηρεσιών επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά μέσω της συνεργασίας μας με τα ξενοδοχεία Aegean Star Hotels. Tα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα, όπως η εξαιρετική τεχνογνωσία των στελεχών του επαγγελματικού τμήματος Business Solutions, το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης της ομάδας και των συνεργατών μας, αλλά και τα προηγμένα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τις LG ξενοδοχειακές λύσεις, την καθιστούν την πλέον αξιόπιστη επιλογή στον τουριστικό κλάδο”.

H πρόεδρος της εταιρείας κα Χριστίνα Γρηγοριάδου ανέφερε ότι “η απόφασή μας να προχωρήσουμε με την εγκατάσταση ξενοδοχειακών τηλεοράσεων από την LG Electronics στα καταλύματα του ομίλου μας αποδεικνύεται η βέλτιστη. Πλέον τα ξενοδοχεία Aegean Star Hotels είναι εξοπλισμένα με την ολοκληρωμένη infotainement ξενοδοχειακή λύση LG Pro:Centric, με την οποία προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες δωματίου με εξατομικευμένο περιεχόμενο, βελτιώνοντας σημαντικά την εμπειρία που τους προσφέρουμε”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024