Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Υπουργείο Τουρισμού

Καταγραφή των έργων πληροφορικής - τηλεπικοινωνιών που προγραμματίζονται από το Υπουργείο Τουρισμού

Τατιάνα Ρόκου - 11 October 2019, 12:55

Αποφασίσθηκε η υπογραφή Προγραμματικής Συμφωνίας ανάμεσα στα Υπουργεία Τουρισμού και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, καθώς και η άμεση προτεραιοποίηση των έργων.


Η αξιοποίηση των ψηφιακών εργαλείων στον τουρισμό, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης εργασίας που είχαν σήμερα το πρωί ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης, υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κυριάκος Πιερρακάκης και ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γρηγόρης Ζαριφόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αποφασίσθηκε η καταγραφή των έργων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών μεγάλης και μικρής κλίμακας που προγραμματίζονται από το Υπουργείο Τουρισμού για τα επόμενα χρόνια.

Επίσης αποφασίσθηκε η υπογραφή Προγραμματικής Συμφωνίας ανάμεσα στα δυο υπουργεία, καθώς και η άμεση προτεραιοποίηση των έργων.Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Θεοχάρης δήλωσε: ”Σήμερα θέσαμε τις βάσεις για την ψηφιακή μεταστροφή του ελληνικού τουρισμού. Συγκεκριμένα τέθηκαν οι στόχοι και οι προτεραιότητες προκειμένου να υλοποιηθεί αυτή η μετάβαση προς όφελος του ελληνικού λαού και του ελληνικού τουρισμού”.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης δήλωσε: “Η ανάπτυξη του τουρισμού περνάει και μέσα από την ψηφιακή του εξέλιξη. Από πλευράς μας, είμαστε έτοιμοι να παράσχουμε όλα εκείνα τα εργαλεία που θα βοηθήσουν τη χώρα να αποκτήσει ακόμα καλύτερο και ακόμα αποδοτικότερο τουρισμό”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top