Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Βραβεύσεις για δύο ξενοδοχεία της Wyndtham στα 7 Stars Luxury Hospitality & Lifestyle Awards

Βίκυ Καραντζαβέλου - 11 October 2019, 15:32

Το Wyndham Athens Residence αποτελεί το πρώτο μεικτής χρήσης (mixed-use) concept φιλοξενίας των Wyndham Hotels & Resorts, ενώ το νέο Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort στην Κροατία διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα wellness centers της Ευρώπης.


Στην τελετή απονομής των 7 Stars Luxury Hospitality & Lifestyle Awards, το Wyndham Athens Residence στην Αθήνα απέσπασε το βραβείο Seven Stars Services Residences και το ξενοδοχείο Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort στην Κροατία τιμήθηκε με το βραβείο Seven Stars Spa Resort.

Τα δύο βραβεία παρέλαβε ο κ. Γιώργος Μαργαρίτης, γενικός διευθυντής των ξενοδοχείων της Zeus International ενώ στο event παρευρέθηκαν και η κα Λένα Λιβανίδου, Chief Operating Officer και η κα Μαργαρίτα Δάμου, PR & Communication Manager του Ομίλου.

Ο κ. Μαργαρίτης δήλωσε: ”Η βράβευσή στα Seven Stars Luxury Awards μας γεμίζει με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση καθώς έρχεται ως ανταπόδοση των προσπαθειών και των προσδοκιών μας να προσφέρουμε ζεστή φιλοξενία και εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας. Η διεθνής αναγνώριση μας δίνει το κίνητρο να γινόμαστε ακόμα καλύτεροι συμβάλλοντας στην εξέλιξη του τουριστικού προϊόντος εντός και εκτός συνόρων”.

Το Wyndham Athens Residence αποτελεί το πρώτο μεικτής χρήσης (mixed-use) concept φιλοξενίας των Wyndham Hotels & Resorts. Προσφέρει προσωποποιημένο service και ευέλικτα connecting rooms ιδανικά για οικογένειες ενώ είναι δίπλα ακριβώς στο σταθμό του μετρό στην πλατεία Καραϊσκάκη, για εύκολη και γρήγορη μετακίνηση μέσα στην πόλη.

Το νέο Wyndham Grand Novi Vinodolski Resort στην Κροατία βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία πάνω στη θάλασσα, με θέα τα κρυστάλλινα νερά της Αδριατικής Θάλασσας, αποτελώντας ιδανική επιλογή για business, αλλά και leisure ταξιδιώτες, διαθέτοντας ένα από τα μεγαλύτερα wellness centers της Ευρώπης.

Η Zeus International είναι μια εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης και ανάπτυξης ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στον κλάδο. Διαθέτει μία έμπειρη ομάδα εξειδικευμένων στελεχών, τεχνικών και συμβούλων με πολυετή εμπειρία στην τεχνικο-οικονομική ανάπτυξη έργων στον τουριστικό τομέα, ενώ παράλληλα έχει εδραιωθεί ως μία από τις ηγέτιδες εταιρείες σχεδιασμού, εφαρμογής και παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων καθώς και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Οι περιοχές που δραστηριοποιείται μέχρι στιγμής είναι: η Ελλάδα, η Κύπρος, η Βουλγαρία, η Ρουμανία και η Ιταλία, όπου έχει αναλάβει την λειτουργία αρκετών ξενοδοχείων, αποτελώντας βασικό στρατηγικό εταίρο των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών αλυσίδων στον κόσμο (Wyndham Hotels & Resorts, Hilton) στη ΝΑ Ευρώπη, καθώς και μεγάλων θεσμικών επενδυτών.


Στη φωτογραφία, ο κ. Γιώργος Μαργαρίτης, γενικός διευθυντής ξενοδοχείων της Zeus International και η κα Μαργαρίτα Δάμου, PR Communications Manager της Zeus International.


|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top