Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠαράταση λειτουργίας των λουτρών Πόζαρ για ένα χρόνο
Ιαματικός τουρισμός

Παράταση λειτουργίας των λουτρών Πόζαρ για ένα χρόνο

Αποφασίστηκε η αναστολή της εντολής σφράγισης για ένα χρόνο. Είχε αποφασιστεί, στις 20 Σεπτεμβρίου, εντολή σφράγισης από το Υπουργείο Τουρισμού, επειδή οι εγκαταστάσεις δε διέθεταν σήμα του ΕΟΤ.

Απρόσκοπτα θα συνεχίσουν να λειτουργούν τελικά τα λουτρά της Αριδαίας, γνωστά και ως λουτρά Πόζαρ στην Πέλλα, μετά την εντολή σφράγισης από το Υπουργείο Τουρισμού, επειδή οι εγκαταστάσεις δε διέθεταν σήμα του ΕΟΤ.

Όπως αναφέρει στο Voria.gr ο δήμαρχος Αλμωπίας και πρόεδρος της της δημοτικής επιχείρησης των Λουτρών κ. Χρήστος Μπάτσης, “μετά από πολύωρη σύσκεψη με στελέχη της περιφερειακής υπηρεσίας Τουρισμού και το Υπουργείο Τουρισμού, αποφασίστηκε η αναστολή της εντολής σφράγισης για ένα έτος”.

“Πρόκειται για μία δημοτική επιχείρηση, στην οποία στηρίζεται όλη η τοπική οικονομία. Πέρα από τους εργαζόμενους υπάρχουν και οικογένειες που ζουν από αυτές τις εγκαταστάσεις και το δώρο της φύσης. Έως και 3.000 άνθρωποι στηρίζονται οικονομικά από τη λειτουργία των λουτρών. Υπήρξε αμέλεια και ολιγωρία ετών και προσπαθούμε τώρα να κερδίσουμε χρόνο, αναζητώντας πολιτική παρέμβαση” ανέφερε στο makthes.gr ο δήμαρχος Αλμωπίας.

Η νέα διοίκηση των Λουτρών, που μόλις ανέλαβε καθήκοντα, αναμένεται να ολοκληρώσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες μέχρι να καταθέσει τον φάκελο για το σήμα του ΕΟΤ.

Το μόνο που λείπει σύμφωνα με τον κ. Μπάτση είναι η σύνταξη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που απαιτεί τον περισσότερο χρόνο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024