Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ιαματικός τουρισμός

Παράταση λειτουργίας των λουτρών Πόζαρ για ένα χρόνο

Βίκυ Καραντζαβέλου - 14 Οκτώβριος 2019, 10:15

Αποφασίστηκε η αναστολή της εντολής σφράγισης για ένα χρόνο. Είχε αποφασιστεί, στις 20 Σεπτεμβρίου, εντολή σφράγισης από το Υπουργείο Τουρισμού, επειδή οι εγκαταστάσεις δε διέθεταν σήμα του ΕΟΤ.


Απρόσκοπτα θα συνεχίσουν να λειτουργούν τελικά τα λουτρά της Αριδαίας, γνωστά και ως λουτρά Πόζαρ στην Πέλλα, μετά την εντολή σφράγισης από το Υπουργείο Τουρισμού, επειδή οι εγκαταστάσεις δε διέθεταν σήμα του ΕΟΤ.

Όπως αναφέρει στο Voria.gr ο δήμαρχος Αλμωπίας και πρόεδρος της της δημοτικής επιχείρησης των Λουτρών κ. Χρήστος Μπάτσης, “μετά από πολύωρη σύσκεψη με στελέχη της περιφερειακής υπηρεσίας Τουρισμού και το Υπουργείο Τουρισμού, αποφασίστηκε η αναστολή της εντολής σφράγισης για ένα έτος”.

“Πρόκειται για μία δημοτική επιχείρηση, στην οποία στηρίζεται όλη η τοπική οικονομία. Πέρα από τους εργαζόμενους υπάρχουν και οικογένειες που ζουν από αυτές τις εγκαταστάσεις και το δώρο της φύσης. Έως και 3.000 άνθρωποι στηρίζονται οικονομικά από τη λειτουργία των λουτρών. Υπήρξε αμέλεια και ολιγωρία ετών και προσπαθούμε τώρα να κερδίσουμε χρόνο, αναζητώντας πολιτική παρέμβαση” ανέφερε στο makthes.gr ο δήμαρχος Αλμωπίας.

Η νέα διοίκηση των Λουτρών, που μόλις ανέλαβε καθήκοντα, αναμένεται να ολοκληρώσει όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες μέχρι να καταθέσει τον φάκελο για το σήμα του ΕΟΤ.

Το μόνο που λείπει σύμφωνα με τον κ. Μπάτση είναι η σύνταξη της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που απαιτεί τον περισσότερο χρόνο.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top