Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Πολιτιστικός, περιηγητικός και τουρισμός πόλης στο ενδιαφέρον των Ιταλών τουριστών

Βίκυ Καραντζαβέλου - 16 Οκτώβριος 2019, 11:48

Στη διεθνή τουριστική έκθεση 'TTG Travel Experience 2019' στο Ρίμινι της Ιταλίας, σε κάθε δράση προβολής και προώθησης, παρουσιάστηκε στοχευμένα το 12μηνο σχέδιο τουριστικής προβολής της Κεντρικής Μακεδονίας, το οποίο εναρμονίζεται πλήρως με την ιταλική κουλτούρα.


Με τη δυναμική και στοχευμένη παρουσία της στη διεθνή έκθεση τουρισμού ”TTG Travel Experience 2019” που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 11 Οκτωβρίου 2019 στο Ρίμινι της Ιταλίας, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών και επαγγελματιών της ιταλικής τουριστικής αγοράς.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη διοργάνωση, οι εκπρόσωποί της πραγματοποίησαν συναντήσεις με σημαντικούς επαγγελματίες της ιταλικής τουριστικής αγοράς καθώς και συνεντεύξεις σε τουριστικές εκδόσεις. Σε κάθε δράση προβολής και προώθησης, παρουσιάστηκε στοχευμένα το 12μηνο σχέδιο τουριστικής προβολής της Κεντρικής Μακεδονίας, το οποίο εναρμονίζεται πλήρως με την ιταλική κουλτούρα. Ο πολιτιστικός, ο περιηγητικός και ο τουρισμός πόλης, καθώς και άλλες σύγχρονες μορφές θεματικού τουρισμού που προσφέρει η Κεντρική Μακεδονία κέντρισαν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του ιταλικού κοινού.“Οι τέσσερις υπάρχουσες απευθείας αεροπορικές συνδέσεις με τη Θεσσαλονίκη (Μιλάνο, Μπολόνια, Ρώμη και Νάπολη) είναι συνεργιστικός παράγοντας στην αύξηση των επισκεπτών από την Ιταλία. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι σε συνάντηση με τον δήμαρχο της Νάπολης και στελέχη της Περιφέρειας της Καμπανίας ενημερωθήκαμε για την εν δυνάμει νέα σύνδεση του αεροδρομίου “Μακεδονία” με το αεροδρόμιο του Σαλέρνο, που θα δώσει τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους Ιταλούς τουρίστες να γνωρίσουν τις ομορφιές της περιοχής μας” δήλωσε ο τομεάρχης Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αλέξανδρος Θάνος.

Η διεθνής έκθεση τουρισμού ”TTG Travel Experience” αποτελεί την πιο σημαντική διοργάνωση επαγγελματικής δικτύωσης και υλοποίησης b2b συναντήσεων και συνεργασιών στην αγορά τουρισμού στην Ιταλία, σημείο συνάντησης και προβολής για χιλιάδες επιχειρήσεις τουρισμού που συμμετέχουν ως εκθέτες,  αλλά και πόλος έλξης για δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top