Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνΤουριστικά ΓραφείαΜείωση του εισοδήματος των Βρετανών πρακτόρων

Μείωση του εισοδήματος των Βρετανών πρακτόρων

Σύμφωνα με αναλυτές της Plimsoll Publishing, το ένα τρίτο των βρετανών πρακτόρων αντιμετώπισαν μείωση του εισοδήματος τους, τους τελευταίους 12 μήνες. Ο ένας στους έξι αντιμετωπίζει αυτή την κρίση για […]

Σύμφωνα με αναλυτές της Plimsoll Publishing, το ένα τρίτο των βρετανών πρακτόρων αντιμετώπισαν μείωση του εισοδήματος τους, τους τελευταίους 12 μήνες<...>.

Ο ένας στους έξι αντιμετωπίζει αυτή την κρίση για δεύτερη συνεχή χρονιά. Η Plimsoll διεξήγαγε την έρευνα σε 1.000 πράκτορες στην Μεγάλη Βρετανία και προειδοποίησε ότι κάποιες εταιρίες παρουσιάζουν αρχικά σημάδια αποτυχίας.

Ο κ. Ian Reynolds, πρόεδρος της ΑΒΤΑ<.>, Association of British Travel Agents, δήλωσε ότι, τα αποτελέσματα της έρευνας δεν εμπνέουν ιδιαίτερη ανησυχία. Επίσης, τόνισε ότι "πολλά από τα μέλη μας είχαν 10 συνεχή άσχημα χρόνια και λειτουργούν ακόμα. Αυτή η έρευνα δεν συμπεραίνει ότι κάποιες εταιρίες θα κλείσουν. Προβλέπω ότι λιγότερο από 5% των εταιριών που είναι μέλη μας, θα κλείσουν αυτό το οικονομικό έτος."

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024