Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Το Λουτράκι στοχοποιεί τους τουρίστες 3ης ηλικίας στη Senior Messe της Στοκχόλμης

Τατιάνα Ρόκου - 16 October 2019, 16:17

Ο Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου συμμετείχε με δικό του stand με θεματικό branding τουριστικών υπηρεσιών που απευθύνονται σε ηλικίες 55+, μέσα στο χώρο του περιπτέρου της 'Grekland Panorama'.


O Τουριστικός Οργανισμός Λουτρακίου (LTO), με την υποστήριξη  του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ. Θεοδώρων στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιεί για την προβολή των θεματικών μορφών τουρισμού συμμετείχε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση “Senior Messe”, η οποία διεξήχθη από 1-3 Οκτωβρίου 2019, στη Στοκχόλμη.

Τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου εκπροσώπησε η κα Αντριάννα Ρεκουνιώτη και πολλά μέλη του Δ.Σ., η κα Σοφία Φιλιππίδου, αντιπρόεδρος του LTO και πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Κορίνθιας, ο κ. Δημήτρης Βλάσσης, ταμίας του LTO και τουριστικός πράκτορας, ο κ. Δημήτρης Λείσος, τουριστικός πράκτορας και ο κ. Αλκιβιάδης Δρίτσας, ξενοδόχος και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Κορινθίας.Η έκθεση “Senior Messe” διοργανώθηκε για 25η φορά στο εκθεσιακό κέντρο Stockholmsmässan και είναι η μοναδική και μεγαλύτερη στοχοποιημένη έκθεση για την τρίτη ηλικία στη Σουηδία. Φιλοξένησε περισσότερους από 260 εκθέτες, ενώ συγκέντρωσε πάνω από 14.000 επισκέπτες. H North Events, σε συνεργασία με την Senior Στοκχόλμης, επιμελήθηκε την παρουσίαση αποκλειστικού περιπτέρου για την Ελλάδα (Grekland Panorama), με σκοπό την προσέλκυση τουρισμού 3ης ηλικίας από τη Σουηδία.

Στο πλαίσιο της συμμετοχής του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου έγινε ενημέρωση με ειδικευμένο ηλεκτρονικό και έντυπο υλικό, το οποίο παρέχει πληροφορίες για τον προορισμό σε επαγγελματίες τουριστικούς πράκτορες, ενώ καθημερινά διαμοιράστηκαν χιλιάδες έντυπα σε μεμονωμένους επισκέπτες.

Ο LTO συμμετείχε με δικό του stand με θεματικό branding τουριστικών υπηρεσιών που απευθύνονται σε ηλικίες 55+, μέσα στον χώρο του περιπτέρου της “Grekland Panorama”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top