Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Προώθηση προορισμού

Παρουσία της Αλονήσσου σε φεστιβάλ γαστρονομίας και πολιτισμού στην Κίνα

Τατιάνα Ρόκου - 17 October 2019, 11:03

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αλοννήσου θα αναλάβει να 'ταξιδέψει' το κοινό μέσα από τις εικόνες του προορισμού, τους παραδοσιακούς χορούς και τις τοπικές μελωδίες, συνδέοντας τον πολιτισμό με τα αυθεντικά προϊόντα της Αλοννήσου.


Με στόχο την ανάδειξη του πολιτισμού και των παραδόσεων της Αλοννήσου, σε συνδυασμό με το απαράμιλλο φυσικό κάλλος του νησιού, θα μεταβεί στην Κινά, ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλοννήσου, προκειμένου να συμμετέχει στο Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Πολιτισμού στην κινεζική πόλη Kunming, που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 25 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2019.
 
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Αλοννήσου θα αναλάβει να “ταξιδέψει” το κοινό μέσα από τις εικόνες του προορισμού, τους παραδοσιακούς χορούς και τις τοπικές μελωδίες, συνδέοντας τον πολιτισμό με τα αυθεντικά προϊόντα της Αλοννήσου. Με “όχημα” τα δημιουργήματα από σεφ της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ακρόπολης, οι θεατές θα μυηθούν στις αιγαιοπελαγίτικες γεύσεις και τα αρώματα,  ενώ η κα Μαρία Ζησούλη, υπεύθυνη της διοργάνωσης, θα παρουσιάσει το νησί της Αλοννήσου.
 
Το Φεστιβάλ Γαστρονομίας και Πολιτισμού τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) και του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στην Guangzhou, σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ακρόπολης. Η συμμετοχή του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλοννήσου που θα δώσει τη δική του ξεχωριστή “νότα” στην εκδήλωση με το μουσικο-χορευτικό του συγκρότημα εκπροσωπώντας επάξια της Αλόννησο, διασφαλίζεται και οργανώνεται με τη στήριξη του Δήμου Αλοννήσου καθώς και την εθελοντική συνεισφορά τοπικών επιχειρήσεων. Αξίζει να αναφερθεί  πως θα προηγηθεί μεγάλη διαφημιστική καμπάνια στα Social Media από τους διοργανωτές καθώς και Συνέντευξη Τύπου την πρώτη ημέρα της εκδήλωσης, με την παρουσία του γενικού προξένου κ. Δημήτρη Βελισσαρούλη.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top