Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Τουριστικά γραφεία

Καταγγελία για απάτη με ταξίδια στο εξωτερικό από τουριστικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Τατιάνα Ρόκου - 17 October 2019, 14:25

Είκοσι δύο άτομα κατήγγειλαν ότι εξαπατήθηκαν από ταξιδιωτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη, που φέρεται να εισέπραξε ποσά που στο σύνολό τους ξεπερνούν τις 30.000 ευρώ για ταξίδια που ουδέποτε πραγματοποίησε.


Είκοσι δύο άτομα κατήγγειλαν ότι εξαπατήθηκαν από ταξιδιωτικο γραφείο της Θεσσαλονίκης, που φέρεται να εισέπραξε ποσά, τα οποία συνολικά ξεπερνούν τις 30.000 ευρώ για ταξίδια που ουδέποτε πραγματοποίησε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΠΕ/ΜΠΕ, το τουριστικό γραφείο διαφήμιζε πολυτελείς διακοπές σε μακρινούς προορισμούς, όπως τη Βραζιλία και την Κίνα, και μάλιστα σε ελκυστικές τιμές, αλλά όταν οι πελάτες κατέβαλαν τα ποσά για τα υποτιθέμενα πακέτα ταξιδιών διαπίστωσαν ότι επρόκειτο περί απάτης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος γυναίκας, 41 ετών, που φέρεται ως ιδιοκτήτρια του καταγγελλόμενου ταξιδιωτικού γραφείου και της 25χρονης συνεργάτιδάς της.

Προηγήθηκαν καταγγελίες των πελατών στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου της Θεσσαλονίκης για τη φερόμενη απάτη του ταξιδιωτικού γραφείου.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

F & B management και cost control

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top