Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Θαλάσσιος τουρισμός

ΕΟΤ: Ενίσχυση του θεματικού τουρισμού, με σεβασμό στο περιβάλλον

Τατιάνα Ρόκου - 18 Οκτώβριος 2019, 10:59

'Προχωράμε άμεσα στην ενίσχυση του θεματικού τουρισμού, με σεβασμό στο περιβάλλον, που αποτελεί και συγκριτικό πλεονέκτημα του τόπου μας', δήώσε από το συνέδριο 'Dive in Blue Growth' η πρόεδρος του ΕΟΤ.


“Βιώσιμη ανάπτυξη και εκμετάλλευση του ενάλιου πλούτου μας, σημαίνει ανάπτυξη και βελτίωση για όλες τις συνδεόμενες με αυτόν περιοχές”. Αυτό τόνισε η πρόεδρος του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου στον χαιρετισμό της, κατά την έναρξη του συνεδρίου “Dive in Blue Growth”, που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης, στο πλαίσιο του προγράμματος BLUEMED.

Κύριος στόχος του συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, η προώθηση του ενάλιου τουρισμού.


Η πρόεδρος του ΕΟΤ κα Άντζελα Γκερέκου με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό και την υπουργό Πολιτισμού κα Λίνα Μενδώνη.

Η πρόεδρος του ΕΟΤ απεύθυνε χαιρετισμό στην έναρξη του συνεδρίου κατόπιν πρόσκλησης του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού. Όπως η ίδια τόνισε: “Το βασικό σκεπτικό του συνεδρίου μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους. Με αυτήν τη στρατηγική κινούμαστε για την ποιοτική αναβάθμιση του μαζικού τουρισμού και προχωράμε άμεσα στην ενίσχυση του θεματικού τουρισμού, με σεβασμό στο περιβάλλον, που αποτελεί και συγκριτικό πλεονέκτημα του τόπου μας”.

Και κατέληξε: “Ως ΕΟΤ πιστεύουμε στη συνεργασία. Μαζί με τις περιφέρειες και τους δήμους μπορούμε να αναδείξουμε πλήρως τον πολιτιστικό και περιβαλλοντικό πλούτο κάθε περιοχής, στην κατεύθυνση της βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης”.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top