Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Εκθέσεις

Ανοδικές τάσεις στις αφίξεις Δανών τουριστών και το 2020

Τατιάνα Ρόκου - 22 October 2019, 09:26

Ο δανέζικος Τ.Ο. Primo Tours προτίθεται να δρομολογήσει δύο επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα για την Ελλάδα.


Αύξηση κατά 3,2% κατέγραψαν οι αφίξεις Δανών τουριστών προς την Ελλάδα το α’ εξάμηνο του 2019, μετά την αύξηση κατά 7,2% το 2018, με τις τάσεις να παραμένουν ανοδικές και για το 2020, καθώς ο Τ.Ο. Primo Tours, που διακινεί περίπου 65.000 άτομα προς διάφορους ελληνικούς προορισμούς, προτίθεται να δρομολογήσει δύο επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα για την Ελλάδα.

Με τα αισιόδοξα αυτά μηνύματα, ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του ΕΟΤ στην έκθεση Quality Travel Fair, που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Oksnehallen της Κοπεγχάγης στις 19 και 20 Οκτωβρίου 2019. Η Έκθεση διοργανώνεται κάθε χρόνο από το κορυφαίο τουριστικό περιοδικό της Δανίας “Vagabond”, το οποίο μάλιστα στο τεύχος Οκτωβρίου 2019 φιλοξένησε δισέλιδη διαφημιστική καταχώρηση του ΕΟΤ. Στην έκθεση συμμετείχαν περισσότεροι από 150 εκθέτες από όλο τον κόσμο, μεταξύ των οποίων και οι Τ.Οs που διακινούν τον κυριότερο όγκο τουριστών προς τη χώρα μας, ενώ το ελληνικό περίπτερο προσέλκυσε μεγάλο αριθμό από τους συνολικά 17.000 επισκέπτες.


Η διαφημιστική καταχώρηση του ΕΟΤ στο τεύχος Οκτωβρίου του τουριστικού περιοδικού “Vagabond”, που διανεμήθηκε δωρεάν στους επισκέπτες του ελληνικού περιπτέρου.

Για την περαιτέρω ενίσχυση της προβολής της Ελλάδας στη συγκεκριμένη αγορά η Υπηρεσία ΕΟΤ Σκανδιναβίας, μετά από σχετικές επαφές του αναπληρωτή προϊστάμενου της, κ. Παύλου Μούρμα, πρόκειται να υλοποιήσει τον Νοέμβριο ταξίδι εξοικείωσης (fam trip) στην Αθήνα, την κεντρική Ελλάδα και την Θεσσαλία για Δανούς τουριστικούς πράκτορες που προωθούν τον εναλλακτικό τουρισμό.

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...
* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top