Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
Ξενοδοχεία

Rhodes Bay Hotel & Spa: Νέο όνομα για το ξενοδοχείο Amathus Beach & Amathus Elite Suites

Βίκυ Καραντζαβέλου - 22 October 2019, 09:56

Το νέο όνομα θα είναι ενεργό από το Νοέμβριο 2019.


Rhodes Bay Hotel & Spa. Με αυτό το όνομα, το ξενοδοχειακό συγκρότημα 5 αστέρων Amathus Beach - Rhodes χαράζει νέα πορεία στην ιστορία του ελληνικού τουρισμού.
 
Το εγχείρημα για Rebranding ξεκίνησε το 2017, όταν η εταιρεία L+R Hotels, κομμάτι της London & Regional Properties με την απόκτηση του ξενοδοχείου, σηματοδότησε την άφιξη της στην ελληνική τουριστική αγορά.

Στο πλαίσιο των επενδυτικών δραστηριοτήτων της εταιρείας στη χώρα μας, αμέσως μετά την εξαγορά του ξενοδοχείου, ξεκίνησε το εκτενές σχέδιο αναβάθμισης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών με την υλοποίηση του πρώτου μέρους της ανακαίνισης, τον περυσινό χειμώνα η οποία συνεχίζει και φέτος και ακολουθεί η μετονομασία του σε Rhodes Bay Hotel & Spa (rhodesbay.com).

Το όνομα αυτό, εμπνευσμένο από την τοποθεσία που είναι κτισμένο στον κόλπο της Ιξιάς στη Ρόδο, με ειδυλλιακό περιβάλλον και θέα τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα, θα είναι ενεργό από το Νοέμβριο 2019.

H L+R Hotels είναι μια διεθνούς εμβέλειας εταιρεία επενδύσεων και διαχείρισης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων με αφοσίωση στην παροχή φιλοξενίας υψηλού επιπέδου και ισχυρά κίνητρα για τη δημιουργία μακροπρόθεσμης βιώσιμης αξίας. Το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας περιλαμβάνει περισσότερα από 17.000 δωμάτια σε 90 ξενοδοχεία, καταλύματα επιλεγμένων υπηρεσιών, περίτεχνα ξενοδοχεία 5 αστέρων και εκπληκτικά θέρετρα τα οποία βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, στην ηπειρωτική Ευρώπη, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και τη Καραϊβική, σε προορισμούς με μεγάλη ζήτηση όπως η Βαρκελώνη, το Λονδίνο, το Miami, το Monte Carlo, τα νησιά Turks and Caicos, η Βενετία κ.ά.
 
Σε ό,τι αφορά στην παρουσία της L+R Hotels  στην ελληνική αγορά, πολύ πρόσφατα η εταιρεία εξαγόρασε το ιστορικό ξενοδοχείο Τιτάνια που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, και επιβεβαιώνει το έντονο ενδιαφέρον της για περαιτέρω επενδύσεις στη χώρα.

Ο διευθύνων σύμβουλος και γενικός διευθυντής του ξενοδοχείου κ. Γεώργιος Κ. Παπάζογλου δήλωσε: ”Όλοι Εμείς στο Rhodes Bay Hotel & Spa, συνεχίζουμε  δυναμικά με ανανεωμένη εικόνα και υπηρεσίες καθιστώντας το ξενοδοχείο μας την καλύτερη εμπειρία διακοπών στη Ρόδο!”

Η ιστοσελίδα και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις του ξενοδοχείου αλλάζουν (από 1η Νοεμβρίου 2019), αντικατοπτρίζοντας το νέο όνομα και θα είναι:
www.rhodesbay.com
info@rhodesbay.com  | reservations@rhodesbay.com

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

↑ top